breaking news

JOVICA OTKRIO JEZIVE DETALJE O PROŠLOSTI MILJANE KULIĆ: Mare iz Niša te držao vezanu za radijator 3 dana, dao ti je samo vodu da PIJEŠ! (VIDEO)

oktobar 3rd, 2018 | by Dragan
JOVICA OTKRIO JEZIVE DETALJE O PROŠLOSTI MILJANE KULIĆ: Mare iz Niša te držao vezanu za radijator 3 dana, dao ti je samo vodu da PIJEŠ! (VIDEO)
Film & TV
0

Miljana Kulić se svim silama trudila da započne svađu sa Jovicom Putnikovićem, a onda je on otkrio šta zna o njenom životu van rijalitija.

Putnikković nije naseo na provokacije Kulićeve, pa je odmah počeo da priča šokantne stvari u koje je navodno siguran.

„Tebe Miljana samo pravi budalom, mnogo si glup. Poigravaću se sa tobom kako hoću, baš sam raspoložena za to“, provocirala je Miljana.

„Dosadna si. Ja znam sa kim si ti bila, to je Mare iz Niša, držao te je vezanu za radijator, samo ti vodu davao da piješ tri dana. To je mnogo gadna priča, neću da pričam ovde“, rekao je Joca Miljani.

„Neću, hoću sad da ispričaš to, ali nemoj da bude posle da si se šalio. Ja znam da je ta priča laž. Na glavu ću ti se popeti“, insistirala je Miljana.

„Znaš li za menjač? To je mnogo gadna priča, to neću da pričam. Ti znaš da je ovo istina, iako neću ovde to da pričam. Imaš veliku traumu od Mareta“, rekao je Jovica.

<div style=’position:relative; padding-bottom:56.25%; height:0;’><iframe src=’//www.adriamedia.tv/embed_player.php?media_id=105685&title=1′ width=’560′ height=’315′ scrolling=’no’ frameborder=’0′ style=’border:none; background-color:#000; position:absolute; top:0; left:0; width:100%; height:100%;’ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe></div>

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *