breaking news

LEKARI HITNO OPERIŠU DARKA LAZIĆA ZBOG DVA KLJUČNA PROBLEMA: Svi se uzdaju u pevačevu mladost i jak organizam!

oktobar 25th, 2018 | by Dragan
LEKARI HITNO OPERIŠU DARKA LAZIĆA ZBOG DVA KLJUČNA PROBLEMA: Svi se uzdaju u pevačevu mladost i jak organizam!
Muzika
0

Hirurzi KBC “Zemun” uveli su Darka Lazića u operacionu salu danas oko 11 sati da bi proverili stanje unutrašnjih organa koji su pretrpeli teške povrede u saobraćajnoj nesreći u utorak ujutru, kao i da bi ispitali da li je pritom, kao što sumnjaju, došlo do unutrašnjeg krvarenja koje treba sanirati.

Lazić je u kritičnom stanju jer su mu prilikom udesa probušena pluća, bubrezi su mu otkazali. Prema najnovijim informacijama iz bolnice, sumnja se da je oko slezine došlo do unutrašnjeg krvarenja, što je i glavni razlog operacije.

Njegovi prijatelji bajkeri i porodica jutros su došli u KBC Zemun kako bi dali krv za teško povređenog pevača.

Dr Dragoš Stojanović, direktor KBC “Zemun”, kaže da je stanje Darka Lazića nepromenjeno i da ništa ne može da se kaže unapred. Medicinsko osoblje se uzda u mladost i snažan organizam Darka Lazića kao glavne adute koji bi mogli da mu pomognu da se oporavi.

Osim povreda unutrašnjih organa, Darko Lazić ima i otvoren prelom noge, koji je trenutno saniran tako što mu je stavljena ekstenzija, a očekuje se da će mu biti ugrađen i veštački kuk.

Lazić je od trenutka prijema u bolnicu u veštačkoj komi. Lekari su utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice. Bio je na rendgenu zbog sumnje da mu je probušeno plućno krilo, a upućen je i na dijalizu zbog bubrega koji ne rade punim intezitetom.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *