breaking news

SKANDALOZNO! Savo Perović ZARAĐUJE od seksa sa muškarcima, radi u inostranstvu! ŠOKANTNE OPTUŽBE!

oktobar 28th, 2018 | by Dragan
SKANDALOZNO! Savo Perović ZARAĐUJE od seksa sa muškarcima, radi u inostranstvu! ŠOKANTNE OPTUŽBE!
Muzika
0

Zadruga” privlači sve veću pažnju gledalaca mnogobrojnim dešavanjima.

Tako su pojedini ukućani pred očima javnosti izneli tvrdnje da su pre samog početka rijalitija bili u prisnim vezama sa zadrugarkom Marijanom Zonjić, a među njima je bio i pevač Savo Perović. Ipak, Marijana je nedavno priznala da je to sa njim bio dogovor kako bi mu glumila paravan, pa ga je pred milionima gledalaca optužila da je homoseksualac.

Pevač je to poricao, a onda se pojavio dečko koji je tvrdio da je bio u vezi sa Perovićem, da ga je Savo opelješio, da mu je uzeo 10.000 evra, pa je pokazao i njihovu prepisku.

Nakon erupcije uvreda koje su Savo i Marijana izrekli na račun jedno drugog oglasio se i pevačev poznanik Nikola Urošević, koji je izneo do sada nepoznate detalje o pevačevom ljubavnom životu i seksualnom opredeljenju. Naime, on tvrdi da Savo zarađuje od seksa sa muškarcima i da to uglavnom radi u inostranstvu, ističući da pevač nema prihode sa druge strane, jer se ne može pohvaliti velikim brojem nastupa.

– Savo je radio u Beču, Minhenu, Kelnu, Pragu, ali najviše posla je imao u Emiratima. U se*su voli sve, bukvalno iživljavanje. Mislim da njegova mama zna za sve to i da ga čak podržava, a mislim da i ona radi to isto. On isključivo radi preko preporuka. Svi znaju da je često putovao, a nikada nije imao nešto mnogo nastupa. Ima i slike na tom gej sajtu, to sve govori – rekao je Nikola. Savo je fotografije slao muškarcima putem aplikacije za upoznavanje koju koriste homoskesualci. Savo je svoje lice zamutio na svim fotografijama kako ga ne bi prepoznali, ali upečatljive tetovaže su ga odale.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *