breaking news

SLOBA ZAPROSIO PEVAČICU U EMISIJI! Šokantna priznanja u “Magazinu In”!

oktobar 18th, 2018 | by Dragan
SLOBA ZAPROSIO PEVAČICU U EMISIJI! Šokantna priznanja u “Magazinu In”!
Razno
0

Najtraženiji pevač na ovim prostorima, Slobodan Radanović, i najtraženiji estetski hirurg, dr Milan Colić, drže balans između četiri dame u razgovorima o muško-ženskim odnosima u ovonedeljnoj emisiji Sanje Marinković “Magazin In”, u subotu 20.10. od 17.00 časova na TV Pink. Stavove lepšeg pola zastupaju Gordana Džehverović, rijaliti zvezda, Maja Berović, pevačica i Vesna Dedić, novinarka i pisac.

O Slobinom privatnom životu gotovo da cela Srbija zna, a po izlasku iz najgledanijeg rijalitija “Zadruga”, o njegovom emotivnom statusu mediji svakodnevno izveštavaju. Šta je od toga istina, šta nije i sa kim Sloba deli svoju intimu, otkriva u emisiji.

“Ja sam čovek koji uvek ugađa ženama…”, želeo je pevač još nešto da kaže na tu temu, ali ga je prekinuo smeh gošći emisije.

O potrazi muškarca za savršenom suprugom, i na šta se tačno misli kada se kaže “savršena supruga”, dr Colić je imao precizan odgovor:

“Ljubav je davanje, nije merenje!”

Sličnog stava je i Gordana Džehverović, ali ona, ipak, misli da se u tim odnosima ne treba previše davati. Vesna Dedić u emisiji otkriva da voli kada je muškarac malo laže.

“Najviše volim kada ga pitam da li sam se ugojila, a on mi kaže da nisam. Presrećna sam tada, iako znam da leže”, tvrdi Dedićeva.

Pitala je Sanja Slobu da li je ikada bio Romeo, i premda je rekao da već jeste, morao je to i da dokaže, a onda je iznenadio sve prisutne. Sa balkona u studiju recitovao je “Devojačku pesmu” Desanke Maksimović, Julija je bila Maja Berović, a Slobu su ponele emocije, pa je nastup završio prosidbom.

Kako je Maja reagovala, ali i šta su još zanimljivo ispričali Sanjini gosti, videćete u subotu, od 17 sati na TV Pink u emisiji “Magazin In”.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *