breaking news

ŠTAND KRCAT! KIJIN POTPIS RASPAMETIO JAVNOST: Sloba Radanović nije pročitao knjigu, EVO ZAŠTO!

oktobar 25th, 2018 | by Dragan
ŠTAND KRCAT! KIJIN POTPIS RASPAMETIO JAVNOST: Sloba Radanović nije pročitao knjigu, EVO ZAŠTO!
Muzika
0

Kristina Kija Kockar napravila je opštu pometnju ispred Vulkanovog štanda na Sajmu knjiga, gde će se danas družiti sa fanovima i potpisivati svoje autobiografsko delo. Čim su je videli svi su odmah nagrnuli na nju, kao i veliki broj dece, koja nipošto nisu smela da propuste ovu priliku.

Kako kaže, ne oseća se kao književnica ni nakon izdate knjige, jer je u drugoj profesiji otkrila svoj poziv.

„Ja sam napisala jednu autobiografiju, nešto što sam ja osećala i nešto što sam želela da prenesem na papir. Da bih se osećala kao književnica morala bih da odem malo dalje. Najviše se osećam kao pevačica, to je moj poziv. Kao rijaliti zvezda nikako“, bila je iskrena Kija.

Šuškalo se da će njen bivši suprug, pevač Sloba Radanović, jedini dobiti besplatan primerak „Mog potpisa“, ali pevačica ističe da će ipak i on morati da je kupi.

„Slobodan još nije pročitao knjigu“, iznenadila je mnoge pa objasnila kako nije tu, a onda nastavila: „Sutra dolazi na Sajam, tako je rečeno. Kupiće knjigu“, bila je kratka ona.

Film po knjizi, kaže, zasad je samo san.

„To su maštanja, ne postoje nikakvi planovi, ali može Dženifer Aniston da me glumi, nije problem. Sloba bi bio ona Zver iz ‘Lepotice i Zveri’. Luna neka bira sama“, izjavila je Kockareva.

„Ovo je prvenstveno posvećeno ženama. Da budu ono što jesu i da se ne plaše da vole i da se ne plaše da se zauzmu za sebe i da znaju kad je dosta“, rekla je Kija.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *