breaking news

TREBALO JE DA SE ZOVE MOSKVA: O Balaševićevoj porodici malo se zna, a sada je sin Aleksa otkrio TAJNE o kojima su morali da ćute godinama!

oktobar 15th, 2018 | by Dragan
TREBALO JE DA SE ZOVE MOSKVA: O Balaševićevoj porodici malo se zna, a sada je sin Aleksa otkrio TAJNE o kojima su morali da ćute godinama!
Muzika
0

Aleksa Balašević (23), sin pevača Đorđa Balaševića (65), progovorio je o izboru karijere i odnosu s roditelja. Aleksa nije krenuo tatinim stopama već je ‘završio’ u sportu, bavi se borilačkim sportovima i organizuje MMA borbe.

Roditelji ga u svemu podržavaju, a najviše majka Olivera.

„Ja sam sportski gen nasledio od majke. Ona je imala olimpijsku normu za Moskvu osamdesete i moja sestra je trebalo da dobije ime Moskva jer je Olja tada bila trudna. Zato nije ni otišla na Olimpijske igre. Međutim, u to vreme politike nije bilo poželjno to ime. Što je sudbina, u istoj hali u Zrenjaninu osvojio sam prvi put bronzu, a prva medalja moje majke bila je isto bronza na istom mestu“, kaže Aleksa koji priznaje da mu se roditelji miješaju u posao.

– Znaju ponekad, ali u pozitivnom smislu, biti dosadni jer sam u posao ušao vrlo mlad. Tu se radi o visokom profitu s kojim se mlad čovjek ne može izboriti. Mama je najviše tu u priči u ulozi producenta i zadužena je za rasvetu i efekte koji doprinose događaju da postane šou. Otac se takođe meša u stavkama stvaranja, a sestre dolaze kao podrška. Mama mi je trener na klupi, ona vikne kad zapnem i predlaže što se treba raditi“, otkriva Balašević, i tvrdi da je romantičan kao i svi u obitelji.

Na pitanje da li mu je značilo u poslu to što je dete poznatih roditelja, Aleksa kaže:

„Uvek kažem da nisam dete poznatih roditelja, već velikih, jer poznat danas može da bude svako, a veliki i uspešan teško. Ako neko moje roditelje voli i poštuje, gledaće me lepšim očima, ako ih neko ne voli, neće me gledati uopšte.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *