breaking news

VELIKI INTERVJU! Gastoz: LUNA JE DEVOJKA BEZ BLAMA! Evo šta mislim o Kiji i Anabeli!

oktobar 27th, 2018 | by Dragan
VELIKI INTERVJU! Gastoz: LUNA JE DEVOJKA BEZ BLAMA! Evo šta mislim o Kiji i Anabeli!
Muzika
0

Nenad Marinković Gastoz kaže da je u tekstu svoje pesme Antidot prepoznao Lunu Đogani i da je zato sa njom snimio spot u Istanbulu, ali da je Anabelu za to vreme morao da drži na distanci: „Prezadovoljan sam saradnjom između Lune i mene, koja se desila spontano i brzo. Mi smo blejali negde zajedno, stigla mi je demo pesma i samo sam joj rekao: ’E ova pesma je kao da smo je pisali ti i ja.’ U jednom delu se kaže ta mala je luda, čudna, ona nema blama, a to je Luna. Tako sam došao na ideju da se i ona pojavi u spotu jer ta pesma opisuje nju, koja nema blama šta god da uradi.“

Kako je Luna reagovala?

Skakala je, vrištala i rekla: „Naravno da hoću, ali joo,j moram da idem za Tursku sa Anabelom.“ Ja je pitam kada ide, ona kaže prekosutra, a ja njoj kažem da idem i ja sa njom, i tako je to počelo.

Za dva dana si sve organizovao?

Baš tako, mnogo sam se iscimao zbog Lune, ali to je i njoj značilo, video sam koliko se obradovala.

Sve si ti platio i Luni i Anabeli?

Ma ne, Anabela i Luna trebalo je da idu u šoping, a na kraju sam ja tu uskočio, i sve planove im poremetio.

Kako je Anabela reagovala?

Nije se ona ništa ni pitala, Luna je to želela, i tako je i bilo, mada se i Anabela složila sa tim. Svi smo bili zajedno u Istanbulu ne bismo li mi snimili spot, a Anabela je šopingovala Luni za Zadrugu 2.

Anabela je birala za Lunu stvari dok se ova šetka sa tobom po Istanbulu?!

Ma da, Anabela vodi glavnu reč, ona najbolje zna šta je dobro za Lunu, a šta ne.

Jel te Anabela savetovala oko spota?

Anabela je obukla Lunu za spot i bila mi je velika pomoć.

A da li je pokušavala da vam gazduje?

To niko ne može, pa ni Anabela. Meni niko ne može da komanduje, imam svoju zamisao i ka tome idem. Ja i moja ekipa veoma smo neozbiljni, tako da je Anabela poludela, baš se videlo da smo joj se smučili. Drala se na nas, čak se i na Lunu naljutila što se ponaša kao mi. Njih dve su ostale tri dana, a ja dva više, tako da se Anabela na vreme sklonila.

A u kakvom ste odnosu ti i Luna tada bili?

Bili smo drugari, kao i uvek, što?

Pa činilo se da ste mnogo više od drugara.

Luna i ja nikada nismo bili ljubavnici nego smo se samo družili. Ja znam šta smo ona i ja radili. A Anabela ne bi mogla da nas zaustavi, šta god da smo Luna i ja hteli, mi bismo smo to i uradili.

Kako je Anabela na tebe gledala, kao na Luninog druga ili dečka?

Ma ne zna ona mene od juče, mnogo puta smo blejali kod njih na gajbi, jeli po restoranima. Andrej mi je skroz gotivan, on je totalni pozitivac. Znam sve Lunine drage ljude i sa svima sam okej.

Kad se toliko družite, baš me zanima kakve razgovore vodiš sa Anabelom.

Pa, uglavnom pričamo o Luni i o stvarima koje je radila i kako se u jednom trenutku baš pogubila. Što Anabela kaže, Luna je u jednom trenutku ispala najgora, nije joj trebalo da se zaljubi u Slobu i ispadne glupa.

A, jel si sa Anabelom pričao o Slobi Radanoviću?

Nismo mnogo pričali o Luni i Slobi, samo mi se Anabela žalila da je Luna skroz prsla kada je bila sa Slobom, ali da je sada u Zadruzi 2 mnogo bolja. Uglavnom, Anabela je izgubila živce zbog Lune.

Znaš da je Anabela zvala Slobu da se vide, a on je to odbio?

Pa što bi se Sloba javljao Anabeli, ne razumem to. Jel njih dvoje imaju neki posao zajednički, ne kapiram šta Anabela hoće od Slobe.

Anabela kaže da ima mnogo nerazjašnjenih stvari vezanih za Slobu i Lunu.

Za to nemam pojma, nek se oni tu dogovaraju šta i kako, mene to ne zanima.

Šta ste radili nakon snimanja spota?

Svako veče smo izlazili, išli po restoranima, ubijali se od hrane i pića. Bili smo i u starom gradu, baš smo se sprdali.

Jel vas Anabela pustila same ili vam je držala sveću?

Haha, Anabela je svuda bila sa nama. Jednom je eskivirala i ostala je kod kuće, ali mi smo tada bili u jednoj kafanici odmah pored hotela, tako da je mogla da nas nadgleda.

A Gagi, kakav si sa njim?

Sa Gagijem sam skroz okej. On mi nikada nije pričao da je savetovao Lunu da bude sa mnom. Sa nijm o toj temi nikada nisam pričao. Nas dvojica smo je zajedno ispratili u Zadrugu 2, i to je to, a tada smo bili u bratskim odnosima. Možda me on hoće za zeta, ali to mi nije rekao.

Gagi je izjavio da si ti bio Luni rame za plakanje?

Ne kapiram baš šta je hteo time da kaže pošto je Luni u Zadruzi bilo najpotrebnije rame za plakanje, a ja tamo nisam bio. Luna mi se nakon rijalitija požalila i dugo smo pričali o svemu, bio sam tu za nju i njene probleme.

Šta kažeš za Kiju Kockar i njenu muzičku karijeru?

Pa dobro je Kija poletela, kao i njena karijera, samo da nastavi tim gasom, u suprotnom – nema je više.

Jel bilo nekog dopisivanja sa Kijom?

Nije, pošto mi je rekla da je zaljubljena u nekog dečka koji je van estrade. Kaže da ima simpatiju koja nije javna ličnost.

Jel bi voleo neki duet sa njom?

Ma ne, bre, ne bih radio sa njom.

Viđeni ste zajedno u kafiću…

Matora me je zvala na piće i rekla mi da će tu biti i Kija, taman da je upoznam. A meni trebala neka klinka da dođe u stan i ja kažem da nema šanse. Međutim, ta klinka odloži viđanje za sutradan i ja odem sa Matorom i upoznam Kiju.

I kakva je Kija?

Pa šta da kažem, čudna je situacija ona i ja na istom mestu, ali okej je.

Jel te provocirala što si Lunin drug?

E, znam da Kija voli da provocira i video sam to, ali mene nije provocirala, bar ne ovaj prvi put.

A ako se Luna naljuti?

Pa nije valjda luda. Luna dobro zna šta mislim njoj, a Kiju sam samo upoznao. A i ne može meni Luna da određuje sa kim ću da se družim a sa kim ne. Ja sa Kijom nisam u paktu protiv Lune.

Sa Vukom Mobom si bio nerazdvojan, šta se sada dešava?

Vukova karijera mi se sviđa, ali njegov odnos prema meni uopšte mi se ne sviđa. Nema ga nigde da se javi, Vuk se totalno pogubio.

Hoće to kad pare udare u glavu.

Ne znam šta ga je udarilo, imao je on pare i pre, ima ih i sad, ali dečko je totalno pomahnitao. Izdao je prijatelje, loš je čovek.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *