breaking news

VELIKI INTERVJU PRED ARENU! Maya Berović o Ceci, Anastasiji, Kiji Kockar… SVE O ČEMU JE ĆUTALA!

oktobar 20th, 2018 | by Dragan
VELIKI INTERVJU PRED ARENU! Maya Berović o Ceci, Anastasiji, Kiji Kockar… SVE O ČEMU JE ĆUTALA!
Muzika
0

Maja Berović privodi kraju pripreme za svoj prvi koncert u Štark areni 2. novembra, a karte su gotovo rasprodate.

“Određena vrsta strepnje postoji sve do početka koncerta jer morate da vodite računa o svemu – od bine, preko scenografije, kostima, plesača do brojnih drugih detalja. Uvek može da se desi neki problema i da morate sve da menjate. Generalno, nisam plašljiva osoba, gledam da sve rešavam u hodu”, kaže Maja.

Neke tvoje koleginice kažu da je to preveliki zalogaj.

“Dvanaest godina rada stoji iza mene i ovo je poklon za moje fanove i publiku. Prodaja karata u rekordnom roku svedoči da postoji veliko interesovanje za ono što radim. Volim kada me publika kritikuje, ali i kada iznosi pohvale za moj radi. U mom slučaju ovo drugo bilo je presudno da postavim sebi pitanje da li ću nakon prve odmah napraviti drugu Arenu.”

Ipak, neke tvoje kolege kažu da ne znaš da pevaš.

“Učim se onim da nije bitno šta se kaže, već ko to govori. Tokom karijere osetila sam sve na svojoj koži, od trenutaka kada nisam bila voljena do momenta kada su svi govorili u superalitivu o mom radu. Ne možeš svima da se dopadneš, i to je normalno. Svojim pesmama i karijerom nikoga ne ugrožavam, ne znam zašto bi onda neko imao potrebe da bude ljubomoran na ono što radim.”

Jesi li zvala Acu Lukasa na koncert, mnogi su pokušali da vas posvađaju?

“Nema razloga da budem u svađi sa bilo kim, a naravno da ću svom dragom kolegi poslati karte za koncert. Radujem se da ga vidim.”

Kažu da umeš da se posvađaš sa Bubom i Jalom?

“Dođe do razmene mišljenja, ali na kraju pronađemo zajednički jezik. Obično to bude oko neke pesme i kako bih ja to otpevala, a kako oni misle da je najbolje.”

Kako komentarišeš nove gole fotografije Severine Kojić? Da li tako nešto može tebi da se desi?

“Ja nemam provokativne fotografije.”

Po društvenim mrežama piši da ćeš sahraniti Rastu. Hoćeš li?

“Ne želim da govorim ništa unapred ili da predviđam šta će biti.”

Ne smeta ti što javno puši marihuanu?

“Zašto bih se mešala u njegov život? Valjda zna šta je najbolje za njega. Zar ne?”

Da li si ti probala ili koristila neku drogu?

“Ne, nikada. Moj najveći porok jesu šoping i hrana. Ako to može da se svrsta u porok.”

I Ani Nikolić je porok hrana. Misliš li da tako sme da izgleda jedna zvezda?

“Nekim ženama treba mnogo više vremena da se posle porođaja vrate u formu, a nekima mnogo manje. Svi znamo koliko je teško smršati i obući omiljene farmerke. Verujem u Anu i pošto je već krenula sa treninzima, podržavam je u nameri da opet bude ona stara seks bomba.”

Šta misliš o Kiji kao pevačici?

“Ima mnogo pevača na javnoj sceni, ali svako može da pronađe svoju publiku koja će ga voleti. Zanimljive su joj pesme i mislim da može da napreduje u karijeri.”

Ti zbog stresa oko koncerta posećuješ psihologa?

“Ne smatram da je odlazak kod psihologa nešto strašno. U Americi skoro svaki drugi stanovnik ima svog psihologa. Ukoliko mi zatreba pomoć, pokucaću na vrata i zatražiti da mi pomognu. Sada više volim da sa prijateljima razmenim životne teme i probleme.”

Da li bi se vratila u Grand? Saša hvali tvoj uspeh.

“To je bio lep period u mojoj karijeri. Uvek sam bila za to da je bolje dobar razlaz nego loši odnosi, koji nikome ne trebaju u životu. Onog trenutak kada smo shvatili da nam se putevi razilaze, doneli smo dogovor da prekinemo saradnju.”

Pratiš li Zvezde Granda?

“Ne stižem jer u vreme emitovanja, kao većina mojih kolega, imam nastupe.”

Kako gledaš na to što je Anabelina Luna postala najomraženija ljubavnica u Srbiji, pa je opet ušla u rijaliti?

“Verovatno im je dobro na tom putu čim su izabrali da njime koračaju. Znate, svako je najbolji sudija drugima, a najbolji advokat sebi. Samo oni znaju kako im je i da li se dobro osećaju. Nije potrebno da to drugi još dodatno komentarišu.”

A Anastasiju Ražnatović? Da li može da nadmaši uspeh svoje majke?

“Anastasija ima svoju publiku, a njena majka svoju. Nesporno je da je talenat nasledila od majke. Verujem da joj je uspeh zagarantovan, pogotovo zbog toga što joj je prva pesma odlično prošla i što su komentari mnogih da njeno vreme tek dolazi.”

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *