breaking news

VIKI MILJKOVIĆ KUPILA 3 STANA U BEOGRADU NA VODI: U prvi se uskoro useljava! Ekstra luksuziranje ĐAKUZI na terasi! Otkrivamo i kome je namenila druga dva…

oktobar 2nd, 2018 | by Dragan
VIKI MILJKOVIĆ KUPILA 3 STANA U BEOGRADU NA VODI: U prvi se uskoro useljava! Ekstra luksuziranje ĐAKUZI na terasi! Otkrivamo i kome je namenila druga dva…
Muzika
0

Pevačica Viki Miljković kupila je tri stana u Beogradu na vodi, a u toku je uređenje prostora u koji će se ona do kraja godine useliti sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom i sinom Andrejom.

Viki je unajmila arhitektu koji je uradio čitav projekat stana, a pevačica je imala veliku želju da na terasi ugradi veliki džakuzi.

„Viki smatra da je veoma važno ulagati u nekretnine, zato je svu ušteđevinu uložila u stanove u Beogradu na vodi. Ona i njen suprug su odlučili da prodaju porodični dom na Bežanijskoj koji i da dodaju još novca kako bi posedovali stan u budućem najluksuznijem naselju u Beogradu. Stan u kojem će ona sa porodicom živeti ima oko 150 kvadratnih metara, a Viki je učestvovala u sređivanju svakog kutka. Arhitekta kojeg je pevačica angažovala uradio je projekat na osnovu njenih želja. U stanu će biti svega što je potrebno za život jedne porodice, a Viki je želela da se posebno uredi terasa koja je veoma velika. Kako iz kuće prelazi u stan, Viki nije želela da izgubi osećaj koji je imala u dvorištu svog doma, pa će terasa biti posebno uređena. U jednom delu terase se već gradi veliki džakuzi, biće dosta zelenila, deo za roštilj, kao i posebne garniture od bambusa“, kaže izvor blizak pevačici.

Viki Miljković se nije javljala na telefon kako bi potvrdila informacije.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *