breaking news

ŽIVOTNA DRAMA ZVEZDE RIJALITIJA: Zbog teško bolesne majke Saška nije ušla u Zadrugu!

oktobar 1st, 2018 | by Dragan
ŽIVOTNA DRAMA ZVEZDE RIJALITIJA: Zbog teško bolesne majke Saška nije ušla u Zadrugu!
Muzika
0

Saška Karan odlučila je da više ne učestvuje u rijaliti programima zbog bolesne majke o kojoj brine 24 sata.

Folkerka, koja je pravila darmar u nekoliko šou-programa zabavnog karaktera, potpuno je posvećena porodici, zbog koje je sprečena da se iznova dokazuje u javnosti. Ona redovno prati „Zadrugu“ i smatra da bi bila zanimljiva među aktuelnim učesnicima, pa bi vrlo rado dala svoj doprinos, ali ne može.

– Karanova je ispraksovan rijaliti igrač i tačno zna s kojim ukućanima bi napravila klan da sroza one koje ne voli. Svakodnevno sa prijateljima i porodicom komentariše aktuelna dnevna dešavanja, ali nažalost, ove sezone će sve proći bez nje. Majka joj se ne oseća dobro i ona ne želi da je ostavlja samu. Ona joj je ipak, posle ćerke Milje, najbitnija i ne bi bila mirna da je u rijalitiju, znajući da joj je roditelj bolestan. To joj je mnogo važnije od novca i trenutne slave. Međutim, ako se žena oporavi, moguće je da ćemo pevačicu opet gledati preko malih ekrana – kaže Saškina komšinica.

Folkerka koristi svoje društvene mreže za komentarisanje rijalitija, pa tako redovno brani svoju miljenicu Kiju od neprijatelja. Nedavno je oplela po Tamari Đurić, Luni i Anabeli, nazvavši ih devojkama lakog morala, koje naplaćuju seksualne usluge milionerima.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *