breaking news

BILE SU ISTA PORODICA! Anabeli se neće svideti šta je Slađa rekla o tome kako je vaspitala decu!

novembar 1st, 2018 | by Dragan
BILE SU ISTA PORODICA! Anabeli se neće svideti šta je Slađa rekla o tome kako je vaspitala decu!
Muzika
0

Nekadašnja članica grupe “Đogani”, Slađa Delibašić, otvorila je dušu o odnosu sa Anabelom Atijas, a istakla je kako njih dve nemaju previše dodirnih tačaka. Slađa je rekla svašta na temu vaspitanja Anabeline ćerke Lune Đogani…

“Mi smo se družili jako malo. Moja deca su retko vidjala Anabelinu, verujte mi da se nisu videli ni pet puta u životu. Ovo možda nije za pohvalu, ali dok smo Djole i ja bili grupa i Anabela i Gagi u braku mi smo bili rivali. Stalno smo se takmičili ko je bolji. Mi smo OK, ja nju volim da vidim i volim da popričam sa njom, ali mi se ne družimo i ne pijemo kafe. Oni su nešto drugo, moja deca i ja smo nešto drugo”, rekla je Slađa za Blic.

Na pitanje da li je Anabela podbacila u vaspitanju ćerke budući da je branila Luninu vezu sa oženjenim muškarcem, SlaĐa kaže:

“Svaka majka vaspitava svoje dete. Vi znate kakvi smo Djole i ja roditelji i kakva su naša deca. S obzirom da smo Djole i ja na estradi, mogu da kažem da nikada nismo imali probleme sa njima. Ja sam svojoj deci bila posvećena, pošto su sa mnom rasle. Marinelu sam vozila u školu do sedamnaeste godine. Svaki dan sam im pričala da paze kako se ponašaju, s kim se druže, ne daj bože droga ili nešto slično…”

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *