breaking news

Da li je ovo dobar potez?! Anonimni dečko ISMEJAVA SITUACIJU DARKA LAZIĆA! (FOTO)

novembar 10th, 2018 | by Dragan
Da li je ovo dobar potez?! Anonimni dečko ISMEJAVA SITUACIJU DARKA LAZIĆA! (FOTO)
Muzika
0

Pojavio se čovek koji bi mogao da pomogne Darkovim roditeljima.

Nakon pisanja o tome da su roditelji Darka Lazića u finansijskoj krizi, isplivao je snimak, koji kruži društvenim mrežama, a u kom nepoznati čovek „daje“ 5000, evra za Darka Lazića.

„Pevaj! Pevaj Darko! Ajde pevaj!“ – čuje se on kako viče, dok broji novčanice od petsto evra koje odlaže uz šoferšajbnu, a u pozadini ide jedna narodna pesma.

5000 eura bakšiša na pjesmu Darka Lazića

5000 eura bakšiša na pjesmu Darka Lazića, drži se Darko, takav glas nam treba još dugo dugo da pjeva, snimljeno u Bilalovcu

Gepostet von Uživo sa balkanskih ulica am Freitag, 9. November 2018

Ne bi bilo loše da kad se već čovek pohvalio i izmahao hiljadama evra u kameru, da to zaista i priloži tamo gde je mislio, a ne da se sve završi na ovom beznačajnom snimku, koji nikome ne vredi baš ništa.

Podsećanja radi, da su Lazićevi u lošoj finansijskoj situaciji svedoči i činjenica da su Darkovu još zakonitu suprugu Anu Sević zvali da pitaju šta se dešava sa novcem od životnog osiguranja, o čemu je „Alo!“ pisao. Nakon što im je Ana rekla da je Darko izgubio 65.000 evra potencijalne premije, zbog toga što su mu u krvi pronađen alkohol i nedozvoljene supstance, oni su zahtevali da stanarina u iznosu od 150 evra od stana koji je Darko dobio od „Granda“ ubuduće ide njima.

Balkan Lifestyle/Espreso

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *