breaking news

DANAS ŽIVI U DUPLEKSU OD 300.000 €: A na početku karijere bila je PODSTANAR! Bez traga LUKSUZA! Evo gde je Ana Sević ŽIVELA pre slave i udaje za Darka Lazića (FOTO)

novembar 1st, 2018 | by Dragan
DANAS ŽIVI U DUPLEKSU OD 300.000 €: A na početku karijere bila je PODSTANAR! Bez traga LUKSUZA! Evo gde je Ana Sević ŽIVELA pre slave i udaje za Darka Lazića (FOTO)
Muzika
0

Ana Sević poslednjih dana se ne odvaja od uvek zakonitog supruga Darka Lazića, koji je prošlog utorka doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Svakodnevno mu dolazi u posetu i brine o njihovoj ćerkici Loreni (4) koja ne zna gde tata, koji se devet dana nalazi u KBC Zemun gde su mu se lekari borili za život.

Porodica je sve vreme bila uz Lazića, a njegova supruga Ana, sa kojom ima ćerkicu Lorenu, takođe se nije odvajala od njega, uprkos tome što je u bolnici bila i Darkova verenica Marina.

Podsetimo, Darko i Ana razišli su se početkom godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Ana, kada se pojavila u Zvezdama Granda, živela je u iznajmljenom stanu, a pošto su olučili da se razvedu, Ana je sa ćerkicom ostala u stanu koji košta 300.000 evra.

Međutim, pevačica je, po svemu sudeći, i pre popularnosti uživala u moderno uređenoj kući. Naime, Ana je prošle godine posetila svoju porodicu u Užicu, gde je nekada živela, pa se pohvalila fotografijom sa terase na društvenim mrežama.

„Rodni moj kraj“, napisala je tada Sevićka.

Na fotografiji se vidi staklena terasa, koja na neki način odudara od okruženja i seoske sredine.

Fanovi nisu prestajali da komentarišu, pa je pevačica dobila brojne pohvale na svoj račun.

Podsetimo, Darko je doživeo težak udes kod rodnog sela Brestač i zadobio višestruke povrede koje se lekari već danima trude da saniraju.

Darka su lekari u nedelju, 28. oktobra, probudili iz veštačke kome, a doza lekova za spavanje i protiv bolova, koja mu se do tada davala, smanjena je i očekuje se njegov potpuni oporavak.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *