breaking news

Devojka mu se udavila u Dunavu, pojavio se u rijalitiju, pa povukao iz javnosti, a danas je oženjen OVOM LEPOTICOM!

novembar 14th, 2018 | by Dragan
Devojka mu se udavila u Dunavu, pojavio se u rijalitiju, pa povukao iz javnosti, a danas je oženjen OVOM LEPOTICOM!
Muzika
0

Nenad Aleksić Ša preživeo je veliku tragediju pre nekoliko godina kada se njegova devojka udavila u Dunavu. Iako mu je trebalo dugo vremena da se oporavi, reper se vratio svom poslu i danas je srećno oženjen.

View this post on Instagram

👽 #a #l #i #e #n

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha) on

Kada je pre nekoliko godina učestvovao u „Farmi“, Ša se pred kamerama otvorio i ispričao detalje velike porodične tragedije.

– Mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao da zna da će se ona udaviti u Dunavu. I ona, i brat, i deda i svi, porodična tragedija. Mogao sam da budem bolji, ona je meni dušu dala, to je nešto što ja vučem kroz ceo život i što ne mogu sebi da oprostim – ispričao je pre pet godina muzičar.

Posle „Farme“ Nenad se povukao iz javnosti, ali je nastavio da se bavi muzikom. U njegovom životu desio se preokret kada je upoznao sadašnju suprugu Ivanu, sa kojom se oženio 2015. godine.

Ove godine je priznao da Ivana i on vredno rade na proširenju porodice, ali da će se to desiti onda kada bog odluči.

– Bebica će doći kada onaj od gore da zeleno svetlo. Hvala bogu živi smo i zdravi, ali nešto nas neće. Ja sam ranije mislio da se deca mnogo lakše prave – rekao je svojevremeno za „Scenu“ Ša i dodao:

– Ivana mi je pomogla da sve dignem na viši nivo. I što se tiče oblačenja, spotova, dosta je uticala na mene i usmerila me.

Balkan Lifestyle/Blic

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *