breaking news

DRAMA na granici sa Sirijom! Pevačica tokom snimanja spota, završila u ratnoj zoni! Jedva izvukla živu glavu! (VIDEO+FOTO)

novembar 24th, 2018 | by Dragan
DRAMA na granici sa Sirijom! Pevačica tokom snimanja spota, završila u ratnoj zoni! Jedva izvukla živu glavu! (VIDEO+FOTO)
Muzika
0

Jedini spas i sigurnost atraktivnoj pevačici u mestu u kom je atmosfera veoma napeta pružili su meštani Turskog grada Mardin.

Kada je objavila najavu i kadrove za svoju novu pesmu “Zabluda” javnost je odmah prepoznala objekat „Medresu“ autentičnu tursku školu iz 15. veka, gde je pre Katarine samo nekoliko meseci ranije, na istom tom mestu, čuveni svetski DJ Mahmut Orhan snimio kadrove za svoju pesmu „6 days“, a kadrovi ovog spota obišli su ceo svet.

Kako je za svoj novi projekat želela sve najbolje, u pratnji svog tima mlada pevačka zvezda u usponu, Katarina Didanović boravila je u Tuskoj, regiji Kapadokija, kao i gradu Mardinu, inače mestu koje je samo nekoliko kilometara udaljeno od granice sa Sirijom.

-Nije bilo prijatno, ali su nam strah dodatno uneli meštani koji su nam dali sve informacije kako stvari funkcionišu i koliko je zapravo situacija komplikovana kada se govori o odnosu ove dve zemlje. Meštani su nam garantovali da smo sigurni i da će oni voditi računa o nama – kratko je rekla pevačica koja je uprkos svemu veoma srećna jer je na kraju ispalo sve onako kako je planirala.

-Na kraju je ispalo sve odlično. Ispostavilo se da je ova lokacija savršena, a nekada morate rizikovati određene stvari kako bi posao bio dobar. Priroda i lepota ovih objekata je nestvarna. Ratnu zonu sam na kraju uspešno izbegla, ali sada nestrpljivo očekujem komentare publike na novu pesmu i spot. – zaključila je Katarina.

Kod nje nema „Zablude“, osim u pesmi koju od danas promoviše, a kako izgleda finalni proizvod i o kojoj se pesmi radi, gledate u nastavku.

Balkan Lifestyle

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *