breaking news

GODINAMA JE ODVAJALA PARE: Rada Radenović kupila STAN, a sa ovim velikim PROBLEMOM se odmah suočila!

novembar 5th, 2018 | by Dragan
GODINAMA JE ODVAJALA PARE: Rada Radenović kupila STAN, a sa ovim velikim PROBLEMOM se odmah suočila!
Film & TV
0

Rada Radenović kupila je stan na Voždovcu i novac koji je godinama skupljala uložila je u nekretninu u kojoj će živeti sa sinom Petrom.

„Dugo je tražila lokaciju koja će joj odgovarati, zbog toga što njen sin ide u osnovnu školu koja je u Zemunu. Međutim ništa joj se u blizini nije dopalo, zato se odlučila za Voždovac. Pošto nije želela sina da razdvaja od drugara na početku školske godine, odlučila je da će se u stan useliti na leto. Za to vreme, Rada ima dodatni problem, jer mora čitav stan da renovira. Kako je ona kupila nekretninu od 50 kvadrata u koju prethodni vlasnici nisu ulagali, imaće pune ruke posla. Angažovala je majstore koji će da vode računa o svakom detalju, a koji je sama osmilila“, otkriva izvor blizak voditeljki, koja nije želela, kada smo je pozvali, da otkrije detalje o kupovini novog doma.

Inače Rada je već više od godinu dana tražila da kupi nekretninu i kada je pronašla stan, platila ga je ušteđevinom koju je godinama ostavlja sa strane od primanja. Žurku za prijatelje upriličiće sredinom sledeće godine.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *