breaking news

Jedan tumor je izvađen, dva će da se prate: Kija se oglasila nakon operacije dojke, spomenula i to što ju je Sloba posetio u bolnici!

novembar 6th, 2018 | by Dragan
Jedan tumor je izvađen, dva će da se prate: Kija se oglasila nakon operacije dojke, spomenula i to što ju je Sloba posetio u bolnici!
Muzika
0

Kristina Kija Kockar stigla je u utorak popodne kući iz Instituta za onkologiju i radilogiju Srbije, nakon operacije dojke koju je imala u ponedeljak, 5. novembra.

Kako je rekla, pod lekovima je pa je još uvek mamurna, a bol koji oseća podnošljiv je.

– Ja sam okej, dobro se osećam. Malo sam mamurna zbog lekova, malo me tu boli, ali dobro sam. Stvarno želim da se zahvalim svima sa Instituta za onkologiju – rekla je Kristina.

– Jedan tumor je izvađen, dva su ostala da se prate. Imam mali rez, možda dva cantimetra… Benigni su, rezultati su odmah stigli, tako da znam da je sve okej – otkrila je.

– Danas je moja baka saznala da sam operisana, nisam želela nikoga da uznemiravam dok ne saznam da je sve okej – rekla je Kristina u lajvu na Instagramu.

Pratioci su je pitali i za to što nam je Sloba Radanović ranije danas u izjavi rekao da ju je odmah posetio u bolnici, što je potvrdila.

– Jeste, posetio me je on, i naš menadžer. U svakom slučaju, hvala na poseti – bilo je sve što je na ovu temu rekla Kija.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *