breaking news

LUNA ĆE SE TEK POKOPATI: Matora ušla u rijaliti i otkrila sve TAJNE Đoganijeve! Jednog zadrugara uopšte nije ŠTEDELA!

novembar 3rd, 2018 | by Dragan
LUNA ĆE SE TEK POKOPATI: Matora ušla u rijaliti i otkrila sve TAJNE Đoganijeve! Jednog zadrugara uopšte nije ŠTEDELA!
Film & TV
0

Jovana Tomić Matora obeležila je prvu sezonu rijalitija svojom ljubavnom vezom sa Sanjom Stanković, a njihov odnos je procvetao i nakon izlaska iz rijalitija. Matora je sada odlučila da se vrati na dobro poznato mesto.

Jovana je otkrila da je pratila „Zadrugu 2“ nekoliko nedelja pred ulazak, kao i da joj je glavni motiv ulaska novac, a nas je zanimalo da li se plaši da Sanju ostavi samu napolju:

„Sve je pod kontrolom, više se ona plaši da ja ne napravim neko sranje (smeh). Sve je super, napolju je sve pod konac, ulazim srećna, zadovoljna, mirna, tako da je sve super“, iskrena je bila Jovana.

S obzirom na to da svi znamo kako su njih dve započele vezu, naterali smo Matoru da nam otkrije da li u „Zadruzi“ postoji neka devojka koja joj je simpatična:

„Nema nijedne devojke da mi se dopada, ali jedina devojka koja nam je lepa i za koju smo rekle obe (Sanja i ona) da ima dobru zadnjicu je Eleonora, ona je jedina tamo dobra riba“, iskrena je bila Matora.

Jedini par koji je opstao nakon „Zadruge 1“ upravo su Matora i Sanja, a Tomićeva nam je otkrila da su one pre svega najbolji prijatelji:

„Čudno je to, svi su davali neke rokove… Vidite kolika je to podrška, ona mi je dala vetar u leđa da uđem, mnogi su komentarisali da me ne podržava. Ja sad ovo što ulazim i sve što radim, to je zbog Sanje i mene, zajedno donosimo odluke, zajedno učestvujemo u svim poslovima, mi smo prvo najbolji prijatelji, pa partneri“, otvorena je bila ona.

Sanja i Matora su imale veliku raspravu sa Anabelom Atijas na finalu „Zadruge 1“ a to se nije stišalo čak ni nekoliko sati pred Jovanin ulazak. Ipak, ona nije želela ništa da komentariše što se tiče pevačice, ali je zato sigurna da Luna neće moći, kako je sama rekla, da se opere od svega što je radila u prvoj sezoni rijalitija:

„Ne! Tek će se pokopati, zatrpaće se još više, videćete!“, vidno uzbuđeno je rekla Jovana.

Kako se mnogo spekuliše o tome da Savo Perović zapravo gej, iako on to ne želi da prizna, na samom kraju smo pitali Matoru da li će mu pomoći da javno prizna ko je i šta je pred milionskim auditorijumom, a njen odgovor će vas sigurno iznenaditi:

„Sanja i ja imamo neke drugare koji poznaju Sava, eto tako da se izrazim. Nikoga ja ne mogu da nateram na to da se otvori i bude iskren, ali sigurno je da će na njemu biti pritisak, bio je i na nama, a ja ću svakako biti tu da ga posavetujem ako mu bude trebalo“, zaključila je Jovana.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *