breaking news

NAPUSTILA PAROVE I UDALA SE? ŠOK saznanje o Ružici Veljković! Ružica Veljković napustila je Parove zbog putovanja koje je dogovoreno mnogo ranije. – Pozdravila vas je Ružica, u Italiji je. Udala se – saopštila je voditeljka. Naime, u medijima su se pojavile i informacije da je lijepa Ružica u blagoslovenom stanju, a jedno je sigurno, takmičarka se neko vrijeme neće pojavljivati u pomenutom rijaliti programu. Budući da će se Veljkovićeva vratiti u luksuznu vilu, imaće prilike da kaže da li je sve što se šuška i istina.

novembar 1st, 2018 | by Dragan
NAPUSTILA PAROVE I UDALA SE? ŠOK saznanje o Ružici Veljković!   Ružica Veljković napustila je Parove zbog putovanja koje je dogovoreno mnogo ranije.   – Pozdravila vas je Ružica, u Italiji je. Udala se – saopštila je voditeljka.   Naime, u medijima su se pojavile i informacije da je lijepa Ružica u blagoslovenom stanju, a jedno je sigurno, takmičarka se neko vrijeme neće pojavljivati u pomenutom rijaliti programu.   Budući da će se Veljkovićeva vratiti u luksuznu vilu, imaće prilike da kaže da li je sve što se šuška i istina.
Film & TV
0

Ružica Veljković napustila je Parove zbog putovanja koje je dogovoreno mnogo ranije.

– Pozdravila vas je Ružica, u Italiji je. Udala se – saopštila je voditeljka.

Naime, u medijima su se pojavile i informacije da je lepa Ružica u blagoslovenom stanju, a jedno je sigurno, takmičarka se neko vreme neće pojavljivati u pomenutom rijaliti programu.

Budući da će se Veljkovićeva vratiti u luksuznu vilu, imaće prilike da kaže da li je sve što se šuška i istina.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *