breaking news

RADA MANOJLOVIĆ NEĆE VRAČAR NI CENTAR BEOGRADA: Izabrala stan od 60 kvadrada na Beograd na vodi, a evo ko joj je prva komšinica!

novembar 1st, 2018 | by Dragan
RADA MANOJLOVIĆ NEĆE VRAČAR NI CENTAR BEOGRADA: Izabrala stan od 60 kvadrada na Beograd na vodi, a evo ko joj je prva komšinica!
Muzika
0

Folk pevačica Radmila Rada Manojlović godinama živi u Beogradu kao podstanar iak oje mogla da kupi najmanje pet stanova koliko je ulagala u pesme i spotove.

Rada je godinama svaki cent ulagala u kuću u Četerežu, gde je izgradila pravu vilu.

Budući da je rentiranje izuzetno skupo, odlučila je da kupi stan. Gledala je stanove na Vračaru i Crvenom krstu, ali je na nagovor kolega, izabrala nekretninu u Beogradu na vodi.

„Radi se svideo jedan stan koji je komforan i sunčan. Dugo je vagala i odlučila da ga kapariše“, rekao je izvor blizak pevačici.

Stan se nalazi pored jednog od tri stana koje je kupila Viki Miljković, pa će biti komšinice. Radin stan ima oko 60 kvadrata, a kako joj je ovo prva nekretnina, pevačica će imati pravo na povraćaj poreza.

„Tačno je da sam gledala nekoliko stanova. Ne bih još da pričam o kupovini da se nešto ne bi izjalovilo. Svidelo mi se nekoliko stanova, a posebno jedan. Čim se uselim, obavestiću vas.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *