breaking news

STANIJA I KRISTIJAN OBNAVLJAJU PAKT: Ulaze zajedno u Zadrugu! Isplivali detalji dogovora!

novembar 14th, 2018 | by Dragan
STANIJA I KRISTIJAN OBNAVLJAJU PAKT: Ulaze zajedno u Zadrugu! Isplivali detalji dogovora!
Muzika
0

Dobrojevićeva je rekla Kristijanu da joj da vremena da razmisli o predlogu.

Kristijan Golubović obnavlja pakt sa Stanijom Dobrojević! On je iz zatvora pozvao starletu i predložio joj da se ponovo udruže ukoliko on uđe u Zadrugu 2. Kriminalac će pisati molbu za uslovni otpust jer želi da se udruži sa Stanijom kao pre tri godine u Farmi 6 kako bi zajedno došli do finala i uzeli 50.000 evra.

Bez obzira na to što njih dvoje ne pričaju otkako je Kristijan naterao Staniju da mu da polovinu nagrade od pobede u Farmi 6, on se odvažio da je kontaktira. Golubović je iskoristio to što je starleta zbog operacije morala da napusti Zadrugu, pa ju je pozvao i izneo joj svoj predlog.

Stanija se još u Americi oporavlja posle operacije i bila je u potpunom šoku kada ju je Kristijan pozvao. Iako su u veoma lošim odnosima, ona je saslušala šta ima da joj kaže. Objasnio joj je da će pisati molbu za skraćenje zatvorske kazne i da se nada da će zajedno sa njom ući u Zadrugu. Predložio joj je da sve razmirice ostave iza sebe i naprave neviđen šou u Pinkovom rijalitiju – prepričava za „Informer“ Stanijina dobra drugarica koja je želela da ostane anonimna.

Ona je objasnila da starleta ne zna šta ju je snašlo. Pokušala je da prekine razgovor, ali s obzirom na to da i dalje nije ravnodušna prema Kristijanu, saslušala je sve što je imao da kaže.

– Kristijan je u svom maniru u nekim momentima i vređao Staniju. Rekao joj je da je ispala glupača što se petljala sa Vladimirom Tomovićem, da se spustila nisko i da taj „papan koji tuče žene“ nikada neće moći njemu da parira. Posavetovao ju je da se primiri kada se vrati u Zadrugu, da se ne muva ni sa kim i da sačeka da on izađe iz zatvora i uđe u rijaliti.

„Kada ja uđem dobićeš i veći honorar“, obećao joj je Kristijan. On je ubeđen da bi uz njenu pomoć uspeo da dođe do finala i rekao joj je da će ovog puta on njoj dati polovinu nagrade – pojašnjava sagovornica.

Prema njenim tvrdnjama, Dobrojevićeva je rekla Kristijanu da joj da vremena da razmisli o predlogu.

– On je uglavnom pričao, a Stanija ga je slušala. Na kraju mu je rekla da ne može odmah da mu odgovori i da je najbolje da vide prvo hoće li on uopšte izaći iz zatvora. Tresla se dok je razgovarala sa njim. Njoj je i dalje stalo do Kristijana, a i plaši ga se. To je najgora kombinacija emocija – zaključuje Stanijina drugarica.

Balkan LIfestyle/Espreso

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *