breaking news

Sve za popularnost! Karleuša, Jala i Buba lažirali svađu kako bi digli medijsku prašinu zbog zajedničkog nastupa za Novu godinu! (FOTO)

novembar 8th, 2018 | by Dragan
Sve za popularnost! Karleuša, Jala i Buba lažirali svađu kako bi digli medijsku prašinu zbog zajedničkog nastupa za Novu godinu! (FOTO)
Muzika
0

Jelena Karleuša nastupiće na istoj bini sa Bubom Korelijem i Džala Bratom pred Novu godinu 31. decembra na Novosadskom sajmu. I to ne bi bilo ništa čudno da upravo pop diva i ovaj rep dvojac nisu pre nekoliko dana ušli u otvoreni rat kada su razmenili niz uvreda.

Za ovo neviđeno čudo vlada nenormalno interesovanje, a publiku zanima kako je Karleuša pristala da nastupi na istoj bini gde i oni nakon svega što su izrekli.

– Organizator je došao na ideju da spoji nespojivo. Zakazao je nastup Bube i Džale, ali i Jelene, koji su ljuti neprijatelji. Zamisao je da oni pevaju od 13 do 15 časova, a Jelena od 15:30 do 17:30 pošto su i jedni i drugi zakazali novogodišnju noć na koju moraju da stignu – govori dobro obavešteni izvor za Srpski telegraf i dodaje…

– Organizatorima je trebalo vremena da ubede JK da pristane, a honorar koji su joj ponudili nije mogla da odbije. Oni su svesni da će ovaj nastup baciti u senku bukvalno sve novogodišnje nastupe i da će zaraditi mnogo novca. Međutim, zbog novonastale situacije između Karleuše i Bube organizatori se hvataju za glavu. U problemu su da neko od njih ne napravi neku scenu ili da se ne desi neka nepredviđena okolnost, zbog čega su svakodnevno na vezi sa njom i reperima. Pokušavaju na sve načine da smire situaciju. Svakako, za sada niko nije otkazao svoj angažman, tako da je izvesno da će reperi i Karleuša ispoštovati dogovor – završava priču izvor.

Balkan Lifestyle/Espreso

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *