breaking news

Veljko SA SVOJOM VERENICOM neće da živi U MAMINOJ U VILI NA DEDINJU?

novembar 10th, 2018 | by Dragan
Veljko SA SVOJOM VERENICOM neće da živi U MAMINOJ U VILI NA DEDINJU?
Muzika
0

Naslednik naše dive Svetlane Cece Ražnatović, Veljko je odlučio da stane na ludi kamen sledeće godine i oženi se verenicom Bogdanom Rodić. Osim toga, doneo je još jednu važnu odluku, a to je da kupi stan u kojem će da živi sa budućom suprugom.

Bokser i bivša košarkašica, po svemu sudeći, neće stanovati u vili njegove majke na Dedinju, već su u potrazi za odgovarajućom nekretninom u srcu prestonice u kojoj će sviti svoje porodično gnezdo.

“Veljko i Bogdana odlično funkcionišu i temeljno planiraju svadbu, ali i gde će živeti kada zvanično budu postali muž i žena. Jeste da su Arkanovom nasledniku i njegovoj dragoj širom otvorena vrata velelepne kuće na Dedinju u kojoj on živi sa majkom, sestrom Anastasijom, tetkom Lidijom, zetom Predragom i njihovim naslednicima, ali on ipak želi da kupi nekretninu koja će biti na njegovo ime. Naravno, Ceca bi volela da svi zajedno budu u njenoj kući, ali kako u svemu podržava svoju decu, tako će i naslednika podržati u želji da kupi stan”, kaže izvor, a piše Kurir.

Prema njegovim rečima, Ražnatović za sada ima tri lokacije u opticaju: Beograd na vodi, Novi Beograd i Dedinje.

“To su delovi grada koji njemu najviše odgovaraju. Bogdani je svejedno i završnu reč o kupovini stana će imati Veljko. On još nije angažovao agenciju koja će mu pomoći u pronalaženju životnog prostora, ali to planira da učini posle novogodišnjih i božićnih praznika. Naravno, finansijski će mu u tome pomoći majka”, tvrdi izvor i dodaje:

“Veljko želi da stan bude prostran. Važno im je i to da zgrada bude nova i da stan bude prazan, kako bi ga opremili po svojoj meri i želji”, završava sagovornik.

Ipak, Ceca je celu ovu priču demantovala kratko na Instagramu gde je objavila stori.

– Laž. Ljudi, pitajte prvo – sve je što je imala da kaže.

Balkan Lifestyle/Skandal

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *