breaking news

MARINA Tucaković se VRATILA poslu, evo za KOGA je napisala prvu PESMU posle bolesti!

decembar 4th, 2018 | by Dragan
MARINA Tucaković se VRATILA poslu, evo za KOGA je napisala prvu PESMU posle bolesti!
Muzika
0

Posle više od godinu dana pauze zbog teške bolesti Marina Tucaković ponovo piše stihove za pesme. Uradila sam jednu pesmu za Acu Lukasa, počela malo za Milicu Pavlović, pa za Anu Nikolić.

„Najlakše mi je da radim za Acu Lukasa. On ništa ne zakera i ne zamera. On zna da ću ja za njega da uradim dobro, da me vuče jer je dileja… A ja volim dileje, ne volim obične ljude. I on samo uzme tekst,“ kaže Marina i dodaje da njihovo prijateljstvo nije pokvarilo ni to što se Lukas sudi sa njenom mužem Futom.

„Moj muž i Aca se stalno sude. Bila je to neka loša kombinacija sa mojim mužem i sa njim. Ali i dan danas se oni vole“, kaže najpoznatiji srpski tekstopisac i otkriva s kim joj je najteže da radi.

„Najteže mi je bilo da radim za one koji mnogo zanovetaju. U poslednje vreme mi Jelena Karleuša dušu vadi oko tih tekstova. Ali opet i ona je nekako ubeđena da ja njoj želim dobro. I nađemo se na kraju. Haris Džinović je veoma zahtevan kad se radi, uvek hoće nešto da menja“, kaže Marina i priznaje da je sve manje tolerantna.

„Sve manje sam tolerantna, pre svega zato što mislim da znam bolje od njih. A znate kakvi su pevači… Misle da su najpametniji, možda su u pravu ali mislim da znam više od njih. Meni se sviđaju i drugi koji rade ovaj posao, nisam sujetna, ne mislim da sam najbolja.“

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *