breaking news

NIJE NI ONA NAIVNA: Miljana Kulić se udaje u rijalitiju, ali samo pod jednim uslovom!

januar 25th, 2019 | by Dragan
NIJE NI ONA NAIVNA: Miljana Kulić se udaje u rijalitiju, ali samo pod jednim uslovom!
Film & TV
0

Zadrugarka Miljana Kulić prihvatila je prosidbu Lazara Čolića Zole, ali da bi se udala za njega pred kamerama tražila je da ispuni jedan poseban uslov.

– Moja majka tvrdi da je Zola sa mnom samo da bi me iskoristio. Kako bih joj dokazala da to nije tačno, dogovorili smo se da pre svadbe potpišemo predbračni ugovor. I pored toga, ja ću brinuti o njemu i imaće kraj mene sve što poželi. Nadam se da će nam uskoro organizovati veliku svadbu, kao i da će naše porodice i prijatelji doći da uveličaju slavlje – otkrila je Miljana na sastanku kom su prisustvovali svi takmičari rijalitija.

Nakon toga se oglasio Zola, koji je dodao da će posle venčanje započeti zajednički život u Nišu.

– Miljanu nikad nisam lagao u vezi sa mojom finansijskom situacijom. Ona ima više novca od mene, zato i želim da potpišemo predbračni. Kad izađemo odavde, iznajmićemo stan u Nišu kako bi njen sin Željko bio blizu babe i dede – rekao je Čolić.

Njihovi planovi su razbesneli Miljaninu majku Mariju, koja veruje da Zola samo koristi njenu ćerku.

– Da mu nije Miljane, on ne bi ovde imao ni leba da jede. Njoj treba sposoban muškarac, a ne mutava budala. Eto i svadbu bi da pravi u rijalitiju, da se ogrebe, da mu drugi plate. Neću doći na njihovo venčanje! A Miljana ako hoće da je ikada pogledam, bolje što pre da pozove advokata i potpiše taj predbračni, da zaštiti sve što je do sada zaradila – zapretila je Marija.

To je mlađu Kulićevu toliko iznerviralo da je počela da se baca preko stola, urliče i hvata za srce.

Balkan Lifestyle/Blic

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *