breaking news

NASTAVILA U ISTOM RITMU: Maya Berović popisala stanovništvo i u Šapcu! Hala „Zorka“ ispunjena do poslednjeg mesta! Ispred ostalo hiljadu ljudi!

februar 14th, 2019 | by Dragan
NASTAVILA U ISTOM RITMU: Maya Berović popisala stanovništvo i u Šapcu! Hala „Zorka“ ispunjena do poslednjeg mesta! Ispred ostalo hiljadu ljudi!
Muzika
0

 

Prošla i ova godina je u većini gradova u Srbiji, ali i dijaspori, ostala u znaku Maye Berović. Ova popularna pevačica je posle Beogradske Arene, nastavila sa koncertima, a večeras je napravila lom u Šapcu.

Hala „Zorka“, u kojoj Maya peva već dva sata, je ispunjena do poslednjeg mesta, a ispred nje je ostalo oko hiljadu ljudi koji nisu mogli da uđu.

Mnogi parovi su večeras na Mayinom koncertu i proslavljaju Dan zaljubljenih, a Maya je posebnim pozdravom pozdravila one koji imaju razlog da večeras sa jačim i lepšim polovinama slave ljubav, nakon čega je publika euforično počela da skandiraju njeno ime.

„Ja večeras slavim ljubav sa vama, jer vi ste moj najveći pokretač. Ljubav koju mi vi dajete svakodnevno, tera me da budem bolja i osećam potrebu da vam uzvratim istom merom. Nadam se da uspevam u tome. Hvala vam od srca. Hvala vam“-rekla je Maya i zapevala pesmu „Pravo vreme“, nakon čega je nastao delirijum.

Kako sve izgleda, pogledajte na fotografijama koje su pred vama:

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *