breaking news

NEMAČKA POLICIJA POTVRDILA VEST: Preminuo Šabanov muzičar od posledica STRAVIČNOG SAOBRAĆAJNOG UDESA!

februar 18th, 2019 | by Dragan
NEMAČKA POLICIJA POTVRDILA VEST: Preminuo Šabanov muzičar od posledica STRAVIČNOG SAOBRAĆAJNOG UDESA!
Muzika
0

Mirsad Kerić podlegao je povredama zadobijem u stravičnom saobraćajnom udesu u kome je poginuo i Šaban Šaulić. Nemačka policija saopštila je da je Šabanov muzičar, koji je ujedno bio i vozač automobila (43) preminuo.

Mirsad je bio u komi, lekari su ga jednom vraćali u život, ali povrede su bile toliko teške da, nažalost, Kerić nije izdržao.

Kako nezvanično saznajemo, nakon velikih napora lekara da Mirsada održe u životu, on je izdahnuo u Nemačkoj bolnici. Mirsad je zadobio teške povrede u saobraćajnoj nesreći u kojoj je život juče izgubio Šaban Šaulić.

Menadžer tragično nastradalog pevača Sabit Dervišević pre nekoliko sati je za medije ispričao u kakvom je stanju bio Mirsad koji je izdahnuo.

– Ukoliko on danas ne bude kašljao i ukoliko mu i dalje ne bude funkcionisao oštećeni deo mozga, biće primorani da ga isključe sa aparata – rekao je Dervišević za „Klix“.

Automobil „seat ibica“ u kom na mestu suvozača bio Šaban Šaulić krenuo je da usporava zbog gužve, kada ga je drugi automobil udario u suvozačevu stranu gde je pevač sedeo.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *