breaking news

SEVERINA DALA PUNOMOĆJE NASILNIKU: Pevačicin advokat bio u zatvoru jer je tukao suprugu pred maloletnim sinom!

februar 27th, 2019 | by Dragan
SEVERINA DALA PUNOMOĆJE NASILNIKU: Pevačicin advokat bio u zatvoru jer je tukao suprugu pred maloletnim sinom!
Muzika
0

Denis Husein poznat je hrvatskoj javnosti kao prestupnik koji je tukao suprugu pred maloletnim sinom, a sada se bori za prava pevačicinog deteta.

Pevačica Severina Kojić angažovala je novog pravnog zastupnika Denisa Huseina, koji će je zastupati u sporovima koje vodi sa Milanom Popovićem za starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Kako „Srpski telegraf“ prenosi, Severina je mesecima tražila novog advokata, a budući da zagrebački branioci zaziru od pevačice zbog njenog problematičnog slučaja, na kraju je uspela da postigne dogovor sa Huseinom, koji je pre više od deceniju dospeo u žižu hrvatske javnosti nakon što je završio u zatvoru zbog zlostavljanja supruge Irine Jelčić Husein.

Severina je konačno našla novog advokata. Nju bukvalno niko nije hteo da brani i svi zagrebački advokati na čija je vrata pokucala su je odbili. Na kraju je odlučila da ode kod Denisa Huseina uprkos tome što je na lošem glasu. To se ispostavilo kao dobar potez jer je Husein pristao da brani Severinu u sporovima za starateljstvo. Kojićevoj nije smetalo što je on bio u zatvoru za zlostavljanje žene i što je oteo svog sina od majke pre 19 godina. Naprotiv, ona je konačno odahnula jer zaista nije mogla da bira – počinje dobro obavešteni izvor gorepomenutog lista i otkriva da je Huseinova bivša supruga Irina, koja je takođe advokat, godinama trpela nasilje i uvrede od Denisa.

– Husein je Irinu tukao pred detetom i nazivao je pogrdnim imenima, što je, kako su psiholozi posle ustanovili, imalo katastrofalne posledice po njihovog sina. Nekoliko puta joj je i otimao dete, pa ga je žena prijavljivala policiji. Zbog toga je bio i u zatvoru. Kako takav čovek može da se bori za prava i dobrobit bilo čijeg deteta? Severina stvarno više ne zna šta radi – zaključuje izvor.

U prilog ovim tvrdnjama idu i izjave Irine Jelčić Husein, koja je za hrvatski „Nacional“ ispričala kroz kakvu golgotu je prošla zbog nasilnog muža.

– Jedne večeri Denis mi je pozvonio na vrata i tražio da vidi sina. Dopustila sam mu da uđe iako taj dan nije imao pravo da ga vidi. Potom mi je pred detetom rekao: „Pi*ketino, lažljivice!“ Uzeo za ruku sina i počeo da ga vuče iz stana. On se opirao, ali ga je stavio na zadnje sedište i hteo da ga odvede. Istrčala sam iz stana i sela na prednje sedište. Potom je izašao iz auta, počupao me za kosu i počeo da izvlači napolje, a onda mi je oteo mobilni telefon. Kada je primetio da se držim za naslon sedišta, više puta mi je zalupio vrata po ruci. Potom sam pala, a on mi je oteo sina – izjavila je 2005. godine Irina, opisujući svoje probleme sa bivšim suprugom.

Severina Kojić je ostala bez pravnih zastupnika jer joj je advokatska kancelarija „Budimir & Meter“ otkazala punomoćje, pošto je pevačica ostala dužna veliki novac ovoj poznatoj zagrebačkoj advokatskoj kancelariji. Njen PR Tomislav Petrović je tada negirao da je pevačica dužna, ali nije otkrivao detalje zbog čega su iz „Budimir & Meter“ otkazali saradnju. Tomislav nije odgovarao na poruke, kada je upitan da prokomentariše skandaloznu priču o Severininom novom advokatu.

Izvor: Blic

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *