breaking news

Uspešno završen još jedan Svetosavski bal u Beču!

februar 1st, 2019 | by Dragan
Uspešno završen još jedan Svetosavski bal u Beču!
Razno
0

Zahvaljujući ekskluzivnim snimcima koje je napravila novinarka Vesna de Vinča, stotine hiljada  ljudi gledalo je video informacije sa Svetosavskog bala u Becu!

Gosti iz najviših krugova austrijske diplomatije, politike , biznisa i kulture, uveličali su dogadjaj. Najpre su predstavljeni specijalni gosti  koji su ušetali u čarobnu salu hotela Park hotel Senbrun,  sve do scene gde su se teatralno klanjali publici. Bilo je 700 gostiju i cak 100 izvodjača. Ovogodišnji Svetosavski bal, otvorili su, zajedno sa organizatorom Miloradom Mateovićem, predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović i ambasador Republike Srbije u Austriji Nebojša Rodić sa suprugom.

Uspehu svečanosti je doprinela lepota i izgled  zvaničnih  lepotica – Miss Srbije i Crne Gore, Sanje Lovčević i Natalije Gluščević, koje su takođe uz Vesnu de Vinču predsednicu ovih organizacija, bile specijalne gošće.

Voditelji su bili šarmantan glumački par Jelena Jovičić i Slobodan Stefanović, prvaci pozorišta na Terazijama, koji su očarali goste bala.

Zajedničkim izvođenjem čuvene nosalgične melodije „Moji su drugovi“ predstavili su se i solisti ovogodišnjeg bala: Željko Samardžić, Nikola Rokvić, Tijana Dapčević, Gordana Lazarević, Danica Krstić, Iva Mrvoš Anokić i Ranko Jović.

I ove godine izabran je najbolji plesni par, a titula je pripala  predstavniku Ministarstva spoljnih poslova Eno Drofeniku i njegovoj supruzi, dok je titulu za najbolju balsku toaletu dobila Neda Đondović. Nagrade im je dodelila supruga Ambasadora Nebojše Rodića, doktorka  Jana Cvijić- Rodić.

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *