breaking news

ANA NIKOLIĆ NIKAD DEBLJA, A NIJE JOJ DOSTA! Konobaru, spakuj za poneti! Ništa se ne baca kod pevačice! (EKSKLUZIVNI PAPARACO)

mart 1st, 2019 | by Dragan
ANA NIKOLIĆ NIKAD DEBLJA, A NIJE JOJ DOSTA! Konobaru, spakuj za poneti! Ništa se ne baca kod pevačice! (EKSKLUZIVNI PAPARACO)
Muzika
0

Pevačica i njena mama Miljana u restoranu nisu pojele cele porcije hrane, pa je pevačica tražila da joj se ostatak zapakuje

Ana Nikolić jedva je čekala toplije dane da izađe iz stana i vrati se starim dobrim navikama. Paparaco Kurira nedavno je zatekao pevačicu na ručku s mamom u jednom restoranu na Vračaru.
Ćerku Taru ostavila je dadilji na čuvanje kako bi sa mamom natenane proćaskala o ženskim temama, a uz to se dobro i najela. Međutim, Ana nije pojela celu porciju koju je poručila, pa je konobaru rekla da joj ostatak hrane spakuje da ponese. Možda da ima za kasnije ako ogladni, a možda da ponese svojoj devojčici ili kućnom ljubimcu, psu pomerancu. Ako je već platila, zašto da ne ponese. Ovo je dokaz da kod Ane nema ništa za bacanje.
Nakon razvoda od Stefana Đurića Raste, Nikolićeva je krenula sa zdravijom ishranom kako bi do leta sredila kilažu. U međuvremenu je viđena u prodavnicama zdrave hrane, kao i apotekama, a pošto svaka dijeta zahteva dosta vremena za šporetom, Ani je verovatno lakše i brže da se hrani po restoranima. Uz sve to, ima mamu koja joj u svako doba pravi društvo.
Pevačica se, inače, priklonila drugačijoj modi dok ne smrša, a ono što je našem foto-reporteru zapalo za oko je njen plašt koji redovno nosi. Osim što ga je imala nedavno u restoranu, ona se u istom pojavila prošle nedelje kada je išla da izjavi saučešće supruzi Šabana Šaulića Gordani.
Izvor: Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *