breaking news

KVADRAT U TOM LUKS KOMPLEKSU JE 4.000 €, SVE PO EVROPSKIM STANDARDIMA: Marija Šerifović za stan od 80 KVADRATA pukla 200.000 €?!

mart 26th, 2019 | by Dragan
KVADRAT U TOM LUKS KOMPLEKSU JE 4.000 €, SVE PO EVROPSKIM STANDARDIMA: Marija Šerifović za stan od 80 KVADRATA pukla 200.000 €?!
Muzika
0

Pevačica Marija Šerifović kupila je novi stan na Novom Beogradu za koji je izdvojila pozamašnu sumu novca.

Marija Šerifović je jedna od najplaćenijih pevačica na našoj estradi te je tako sebi mogla i da priušti ovakvo zadovoljstvo.

Kao što je poznato Marija već ima nekoliko nekretnina, ali ona je svesna da je najbolje da je najbolje da upravo u stanove ulaže.

„Dugo je razmišljala da li da to bude lokal, kuća ili stan i vodila se time da će uložiti u prvo što joj se bude dopalo i bude po njenoj meri. Kako je često sa prijateljima sedela u restoranima koji se nalaze u sklopu tog novoizgrađenog naselja u Novom Beogradu, nije joj promaklo da su zgrade odlične i da je naselje uređeno po evropskim standardima, zbog čega je kontaktirala s agencijom i ugovorila obilaženje slobodnih stanova na toj lokaciji“, ispričao je izvor.

Lokacija na kojoj je Marija kupila stan jedna je od najskupljih na kojima se gradilo u poslednje vreme. Kvadrat ide i do 4.000 evra. Marija je to znala pa se nije iznenadila kada joj je rečeno da će za stan od 80 kvadrata moratu da izdvoji 200.000 evra.

Izvor: Alo

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *