breaking news

Horoskop

Horoskop

Ovan
Zabavite se sa partnerom, izađite negde uveče, na večeru ili piće, smislite nešto da radite zajedno i da ulepšate jedno drugom dan ili veče. AAko nemate partnera, bavite se danas sportom, izađite na svež vazduh.

Bik
Ok je što želita da sredite kuću, ali gledajte da danas i uživate i da se odmorite. Pojedite nešto na ulici umesto da kuvate, idite u restoran sa prijateljima i rođacima. Danas je dan za uživanje.

Blizanci
Danas je sjajan dan za komunikaciju i kraća putovanja. Kao i za učenje i čitanje. Pazite kome šta pričate, nemojte se previše hvaliti, neko može pogrešno da Vas shvati.

Rak
Očekujte priliv novca ili neke dogovore oko novih poslova. Nemojte se prejedati, hranite umereno. Okrenite se poslu i zaradi, energiju koju imate usmerite na rad.

Lav
Niste baš lepo rapsoloženi, svi Vas nerviraju, napeti ste. Pokušajte da odradite obaveze koje imate na poslu, a da se kod kuće odmarite. Ne brinite danas previše stvari, usredsredite na najbitnije.

Devica
Naspavajte se dobro. Pokušajte da se odmorite, a sve to zvog obaveza koje dolaze u narednim danima, Potrudite se da ignorišete ono što Vam smeta. Biće vremena i za zabavu.

Vaga
Lepo se zabavite sa prijateljima, samo nemojte previše pričati, ili pazite šta pričate da Vas neko ne bi pogrešno razumeo. Planove koje imate podelite samo bliskim osobama.

Škorpija
Imate dosta prilika da se pokažete na poslu, da ostavite dobar utisak. Pohvale stižu. Nemojte se samo uobraziti. Ali, ne zaboravite na porodicu i obaveze u vezi sa ukućanima. Privatni život ne sme da trpi zbog posla.

Strelac
Nemojte se zanositi da će Vam tuđi novac pomoći u planovima, nego sve dobro isplanirajte i potrudite se da sami obezbedite sve što Vam treba. Ukoliko ste planirali neki put, kraći ili duži, pripazite na novac i troškove.

Jarac
Nervozni ste i loše raspoloženi. Ne trošite novac na bespotrebne stvari, pokušajte da se usredsredite na bitne obaveze. Štedite malo.

Vodolija
Partner je pomalo napet, ali je dobro raspoložen. Može biti prezahtevan. Ukoliko imate neke razgovore sa partnerima danas, biće uspešno, ali morate biti jako ubedljivi. Bitan je utisak.

Ribe
Nervirate se zbog toga što ne možete baš sve da postignete. Pokušajte da se usredsredite na probleme na poslu koje možete sami da rešite. Brinite o svom zdravlju, nemojte zapostavljati sebe.