breaking news

Klub Magacin


Lokacija: Beograd, Srbija
Adresa: Karađorđeva 2-4
Telefon: 062/222-152
Web: www.balkanlife.net/nightlife/klub-magacin/
Facebook: Klub-Magacin

 

[mapsmarker marker=“5″]


U Beton hali na Savskom pristaništu nalazi se klub Magacin. U pažljivo osmišljenoj igri prepliću se, sudaraju ili dopunjuju – sirovo i sofisticirano, asketsko i raskošno, minimalističko i eklektično, modernističko i barokno, jeftino i skupo, tamno i svetlo, kao simbolična ilustracija generacije sazrelih mladih ljudi, kojoj je klub i namenjen. U prostoru vas čekaju brojne nelogičnosti.
Ambijent kluba Magacin u posetiocima budi energiju koja garantuje dobar provod, vedrinu, neposrednost i komunikativnost sa okolinom, ali i osecaj pripadnosti svetu, zelju za chic odevanjem, elegancijom i potrebu za ispoljavanjem ličnog glamura, koji svako od nas nosi u sebi, ali nema svakodnevno priliku da mu da oduška.
U zavisnosti od dana, u klubu Magacin vas očekuju gostovanja poznatih izvođača pop i folk muzike, ili gostovanja poznatih DJ-eva i house muzika do zore. Ulaz je dozvoljen isključivo gostima starijim od 21 godine.

[portfolio column=“3″ cat=“magacin“ height=“clubovi“ title=“true“ titlelink=“true“ desc=“false“ more=“false“ moretext=““ group=“true“ lightboxtitle=“‘ portfolio'“ ids=““ order=“desc“ orderby=“date_order“]