breaking news

Vanilla


Lokacija: Beograd, Srbija
Adresa: Studentski trg 15
Telefon: 062/222-152
Web: www.balkanlife.net/nightlife/vanilla/
Facebook: 

[mapsmarker marker=“7″]


Klub Vanila nalazi se u samom centru Beograda. Sofisticirani enterijer i klijentela koja se uklapa u neponovljivi šarm ovog mesta čine klub Vanilla vrednim dolaska. Ovde možete doživeti noćni provod na najlepši način! Preovlađuju zlatna, crna, bela i crvena boja, ima dosta barskih stolova, a najinteresantniji su ogromni, a niski kožni separei koji primaju 15-20 osoba. Klub je opremljen najsavremenijom rasvetom i ozvučenjem.
Kapacitet kluba je 400 osoba, a često se mogu videti poznate ličnosti iz sveta sporta, filma, muzike, kao i menadžeri i vlasnici velikih kompanija, kao i ostali uspešni ljudi iz svih oblasti javnog života, jer je već 5 godina u centru svih dešavanja.
Žive svirke sa velikim gostovanjima su karakteristika kluba Vanila. Tri dana nedeljnog programa, uz poznate izvođače nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Godišta za ulaz – muškarci 22+, devojke 20+.

[portfolio column=“3″ cat=“vanilla“ height=“clubovi“ title=“true“ titlelink=“true“ desc=“false“ more=“false“ moretext=““ group=“true“ lightboxtitle=“‘ portfolio'“ ids=““ order=“desc“ orderby=“date_order“]