in

Severina otvorila Aleksandru račun u banci!

Onako kako red i nalaže, Severina Vučković i Milan Popović proslavili su prvi rođendan svog sina Aleksandra.

Tata mu je poklonio medalju za humanost, koju je dobio za doniranje novca porodilištima, a mama mu je otvorila bankovni račun za školovanje i već uplatila pozamašnu svotu.

Kako za “Alo!” otkriva izvor blizak hrvatskoj pevačici, Severina je u Zagrebu upriličila sinu proslavu kojoj je prisustvovao i Milan Popović.
– Oni su porodica i Severina i Milan se dobro slažu, pa je on prisustvovao rođendanu svog sina. Aleksandar je dobio mnogo poklona, a ono što pouzdano znam je da mu je Severina otvorila račun u banci u Hrvatskoj i to na dan njegovog prvog rođendana. Proslava je napravljena za uži krug Severinine rodbine i prijatelja i to je bio jedan lep, radostan događaj, a ona je zaista uživala – za “Alo!” je otkrio izvor.
O ovom događaju nismo uspeli da dobijemo komentar od popularne pevačice, budući da se njen portparol nije javljao na telefon tokom jučerašnjeg dana.
Severina je svog prvenca rodila prošle godine, 20. februara u porodilištu u Splitu, a dobila ga je nakon samo godinu dana veze sa biznismenom Milanom Popovićem. U oktobru prošle godine, u crkvi Srca Isusova na Zametu kraj Rijeke, Severina je krstila Aleksandra, a ceremoniji nije prisustvovao Popović.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Problemi koje nećete preživeti kao par