in

Šta ona kaže, a šta zapravo misli…

“Ako kažem da ću za pet minuta biti spremna za izlazak, to znači da mi, zapravo, treba pola sata”, kaže jedna od menekenki modne kuće “Viktorija sikret”. Saznajte šta još žene kažu, kada misle nešto sasvim drugo.

Dan zaljubljenih samo što nije. Ako želite da impresionirate partnera morate dobro da znate šta voli i želi. Do toga ćete doći isključivo ako među vama postoji dobra komunikacija.

Žene, kažu stručnjaci, bolje razumeju muškarce, nego što muškarci razmeju žene. Zato, evo nekoliko saveta u vezi sa tim, i to od možda najlepših žena na svetu – modela koje reklamiraju “Viktorija sikret” donji veš.

One su, promovišući kolekciju dizajniranu povodom Dana zaljubljenih koji se širom sveta obeležava 14. februara, snimile video u kojem su objasnile šta neke od najčešćih ženskih rečenica zapravo znače.

Da bi ih mušakrci pažljivo slušali i zapamtili njihove savete, skinule su se u donji veš! Pogledajte:

 

 

Da ponovimo, ako niste zapamtili:

“Kada kažem da ću biti spreman za pet minuta, to znači da mi treba pola sata, 45 minuta…”

“Kad kažem da želim ‘neko cveće’, to znači da želim tuce crvenih ruža!”

“Kada kažem: ‘Ma, to je samo moj rođenda, ništa važno’, ja zapravo mislim: ‘To je velika stvar, iznenadi me nečim fenomenalnim.”

“Kada te pitam da li se slažeš da je moja prijateljica baš lepa, očekujem da mi kažeš da je nisi ni primetio jer imaš oči samo za mene.”

I na kraju, najbitniji savet: “Kada kažem da te volim, stvarno te volim!”

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Problemi koje nećete preživeti kao par