in

Telefonski seks čuva veze na daljinu

Veze na daljinu uspevaju kad ste dovoljno “zagrejani” jedno za drugo, ako se ponašate kao da daljine nema… i ukoliko praktikujete telefonski seks.

Vaša veza je divna, volite se, super se slažete, seks je fenomenalan, uživate u svakom trenutku kada se vidite… Postoji samo jedan problem – viđate se veoma retko, jer ne živite u istom gradu ili u istoj državi. Možda ste čak i na različitim kontinentima.

Iako će vas mnogi uveravati da je takva veza osuđena na propast zbog udaljenosti, ne verujte u to. Šanse da veza na daljinu opstane jednake su onima koje važe za veze u kojima su partneri svakodnevno zajedno, kažu psiholozi.

Prema njihovim rečima, ne postoji pravilo koje kaže da veza ne može da uspe zato što su parovi fizički udaljeni. Ovaj tip veze može da opstane ako postoje zajednički planovi, odnosno zajednička vizija budućnosti. To je ono što partnere motiviše da ostanu zajedno, odriču se, putuju, grade i održavaju vezu.

Postoje tri faktora koji pomažu uspešno održavanje ljubavi na daljinu.

Stvarno, ali stvarno ne možete jedno bez drugog
Ako ste zaista “odlepili” za svojim partnerom i ne možete da zamislite da niste više u vezi, onda nema zime za vaš emotivni odnos, čak i da se ne vidite mesecima. Važno je da ste ljubav sigurno ušuškali i da je hranite svakodnevnom komunikacijom i sitnim znacima pažnje – iznenadnim mejlovima, slanjem simpatičnih fotografija i drugim trikovima kojima pribegavaju zaljubljeni parovi.

Osim toga, obratite pažnju na svoj unutrašnji osećaj i porazgovarajte o tome otvoreno sa partnerom. Ako ste sigurni da je vaša veza “ono pravo” i želite da ulažete u zajedničku budućnost, onda proverite da li i druga strana ima iste planove i slična osećanja. Ukoliko vam se kockice poklope, možete da odahnete. Daljina neće moći da učini ništa što može da ugrozi vašu vezu.

Ne opterećujete se udaljenošću
Čujete se svakodnevno, razmenjujete slatke poruke na svim mogućim kanalima komunikacije – od mejlova, preko društvenih mreža do desetak različitih aplikacija na mobilnom telefonu. Dakle, kao da je voljena osoba stalno pored vas. To je odlično, jer nećete morati da se suočavate sa samoćom. Zapravo, deluje kao da ste i dalje u istom gradu, ali imate mnogo obaveza i ne stižete da se vidite. Neka ostane na takvoj zamisli. Držite se mašte, ponekad je tako lakše.

Seks je seks, čak i bez dodira
Ok, seks je jedan od najvažnijih stubova svake veze i teško je kada morate da čekate na intimne trenutke. Još je teže kada ste svesni da će takvih trenutaka uvek biti malo. Međutim, možete da uživate u seksi igrarijama i kada niste na istoj tački Zemljine kugle. Neće biti kao kad ste zaista zajedno, ali ipak iskoristite blagodeti modernih tehnologija i prepustite se zajedničkom maštarenju.

Iskoristite telefon za prepričavanje tajnih scenarija koje godinama čuvate u želji da ih sa nekim podelite. Upotrebite mejlove ili SMS poruke za škakljivo dopisivanje – do mile volje možete jedno drugom da pišete šta ćete da radite kada se napokon vidite i dopustite strastima da učine svoje. I da, zašto ste uopšte instalirali Skype, ako ga u takvim trenucima ne upotrebite za poker u svlačenje ili striptiz samo za partnerove oči?

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Problemi koje nećete preživeti kao par