in

Bali-beg i Hurem pevaju sa Halidom!

Lepša polovina Sulejmana Veličanstvenog, čuvena Hurem, stiže u Beograd! Naime, pored Bali-bega iliti Buraka Ozdživita, koji treba da se pojavi 2. marta na koncertu bosanskog pevača Halida Bešlića, dolazi i Merjem Uzerli, koju će dovesti njen kolega, saznaje “Alo!” od dobro obaveštenog izvora bliskog organizatoru koncerta.

– Kada je saznala da Burak ide na koncert Halida Bešlića, Merjem Uzerli je izrazila želju da i ona krene sa njim uz obrazloženje da je Halidov veliki fan i da ga je slušala još pre nego što je postala poznata u klubovima u Nemačkoj, gde je rođena. Čim je saznala da Bali-beg voli Halida Bešlića, predložila mu je da pođe sa njim u Beograd – otkriva naš izvor i objašnjava kako će izgledati poseta slavnih Turaka našoj prestonici:

– S obzirom na to da početkom marta imaju pauzu od nekoliko dana, oni će se pojaviti u “Kombank areni” kao Bešlićevi specijalni gosti, koji će sa njim otpevati neke njegove najveće hitove. Kada je bio siguran da Merjem Uzerli dolazi sa njim, Burak je pozvao Halida i saopštio mu da dovodi Hurem, rekavši mu da ona ima gotovo sve njegove CD-ove. Pevač je svoje saznanje podelio sa suprugom Sejdom, koja je celom komšiluku ispričala kako Hurem stiže na Halidov koncert u Beograd. Priča se brzo pročula po sarajevskoj čaršiji, pa je Halid nakon ovoga u velikom problemu jer svi žele da krenu sa njim za Beograd kako bi upoznali svoje ljubimce iz serije. Bešlić će morati da organizuje privatni autobus kako bi bar nekolicini prijatelja ispunio ovu želju – završava naš izvor, a organizator koncerta “Mjuzik star prodakšn” potvrđuje naša saznanja.

– I mi smo bili iznenađeni kada smo saznali od Halida da treba da dođe i Merjem Uzerli. Znamo da su Halid i Bali-beg prijatelji i da upravo Burak treba da je dovede za Beograd. To će se sigurno i dogoditi, osim ako ih u tome ne spreče poslovne obaveze. U svakom slučaju, koncert Halida Bešlića 2. marta u “Kombank areni” biće pravi spektakl – rekli su nam iz “Mjuzik star prodakšna”.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

I sarme u Ginisovoj knjizi rekorda

Više cigareta – manje seksa