in

Second hand kod Goce Tržan?

Pevačica Goca Tržan prodaje deo svoje garderobe preko Facebook-a. „Nisam ja izmislila toplu vodu, to rade pevačice u svetu“.

Šta uraditi sa haljinama koje ste obukli jednom (ili nijednom), sa suknjama i drugim stvarima, koje više ne želite da nosite?

Pevačica Goca Tržan rešenje je pronašla u prodaji preko Facebook-a.

Odlučila je da garderobu koju je povremeno nosila na nastupima i one haljine koje joj više nisu potrebne stavi na online prodaju.

Pojedine stvari nudi svojim koleginicama, jer, kako kaže, zna da ima dosta samohranih majki, a i ona je jedna od njih, pa zna koliko im je teško.

„Ovo nije ništa novo, niti sam ja izmislila, ovo rade pevačice u svetu“, kaže Goca Tržan za „Ekskluziv“ Televizije Prva.

Njen primer sledile su još neke koleginice, poput Anabele Bukve, Nede Ukraden, Slavice Ćukteraš…

Na opaske i negativne komentare da nije baš našla prigodan način da zaradi, ona uzvraća: „Šta nekoga briga kako ja trošim novac?“.

A na primedbe da je taj novac mogla da uplati u humanitarne svrhe, spremno odgovara: „Ovo je moj novac, a ja kad nastupam za pomoć nekome to i radim, odričem se honorara, ali od toga ne pravim reklamu, jer mi tako nešto nije potrebno“.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Škorpija se oblači seksi, Bik udobno, Rak…

Željko Joksimović ulazi na Farmu!?