in

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL OMGOMG WTFWTF

Najgluplje muške fore za muvanje!

Muškarci koriste sve moguće metode “muvanja” kako bi uspeli da osvoje devojku koja im se dopada, ali ponekad ispadaju smešni. Momci, pročitajte koji su to najgluplji i najotrcaniji prilazi damama, pa osmislite nešto originalno.

Predstavljamo vam neke od rečenica koje sigurno neće osvojiti devojku:

 

“Ja se tebi sviđam a ti meni“? – opšte poznata fraza u Srbiji i susednoj Crnoj Gori odakleje  najverovatnije i potekla, na nekoj plaži u Budvi gde letuje 80% srpskih devojaka. Više ne prolazi ni kod jedne devojke koja drži do sebe.

Kako si lepa na ovoj slici, ne ličiš na sebe uopšte“ – ova rečenica ne prija ni jednoj devojci. Možda je namera bila da se udeli kompliment, ali je ispalo obrnuto.

„Šta piješ?”, “Baileys.”, „Pa gde ti je?” Možete samo očekivati da devojka ustane i pozdravi vas sa nekom psovkom. Ni malo zanimljivo.

„ Hej! Nasmeši se ako hoćeš da spavaš sa mnom!“ Devojci možete izmamiti osmeh na mnogo lepši i originalniji način.

„Znaš li da telo ima preko 90% vode, a ja sam tako žedan!“ Šta bi tačno trebalo da usledi posle ove rečenice? Nezanimljivo!

Devojka ide ulicom ispred momka: „Ej, ajde da se kladimo u 1000 dinara da će ti se svideti ono što vidiš kad se okreneš?“ Nije lepo dobacivati devojkama na ulici, uvek ćete ostavljati utisak dečka koji nema manire.

Čuo sam da seks ubija, da li želiš da umreš srećna?“ Originalno, ali previše morbidno

“Možda nisi zgodna, ali priznaj da voliš seks?“ Hmmm, ako ste mislili da je ovo način da devojku odvedete u krevet, znajte da vam se namera neće ostvariti.

“Ćao, zarađujem više novaca nego što ga ti možeš potrošiti“ Potpuno nepotrebna informacija. Momci, ne padaju sve devojke na pare!

 

Šta mislite o članku?

147 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Second hand kod Goce Tržan?

Seks sa njom košta 80.000 evra!