in

Ona je plava i lepa, ali tužna i gladna

Ona je jedna od najpopularnijih pevačica na našoj estradnoj sceni, ali bez obzira na to kaže da je gladna i zbog toga tužna već mesecima.

Diskoteka „Music Hall“ je u subotu uveče ugostila Natašu Bekvalac, koja se potrudila da napravi odličnu atmosferu i veče za pamćenje.Ipak, pored dobrog provoda, većina je komentarisala kako Nataša izgleda bolje nego ikada.
Kao da je i htela to da pokaže, na nastup je došla u kombinezonu, koji je prilično otkrivao njeno izvajano telo.I dok su žene uživale uz Natine pesme, prisutni muškarci su ostajali bez daha, gledajući u popularnu pevačicu.
Slušajući intervju, koji je dala za jednu televiziju, Nataša je priznala kako ne voli da drži dijetu i kako mrzi da vežba, pa joj je prilično teško da se natera na fizičku aktivnost.Pored toga, kako je priznala, jako teško joj pada gladovanje i da je mnogo tužna kad je gladna.
Iako joj sve to teško pada, sve se isplatilo, a obzirom da je atmosfera bila dobra, a poseta odlična, Nataša je iz Bijeljine otišla još zadovoljnija, ne skidajući osmeh sa lica.

Autor teksta: Brankica Mišić

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Najgluplje muške fore za muvanje!

Ko kaže da veličina nije bitna?!