in

Nove epizode stare serije

“Dobrodošli u novi dom porodice Anđelić – Jakovljević. Dvadeset godina je malo da se nešto promeni, ali je dovoljno dugo da ništa ne bude isto…”

Ovim rečima glumica Vesna Trivalić pozdravila je novinare u prostorijama Kombank arene gde se već uveliko snima nastavak serije “Otvorena vrata” čije prikazivanje počinje polovinom aprila na Prvoj televiziji.

Iako ništa nije isto, nekako je opet sve isto… Dragoslav je renovirao stan u kojem je živeo sam sa sinom Vojkanom, da bi namamio bivšu ženu Katarinu da se useli u taj novi, konceptualno-umetnički prostor, osmišljen samo za nju.

Međutim, pored Katarine odmah se useljavaju i njen brat Bata sa ćerkom Anom, a potom i nekadašnji komšija Ugrinović. Tako da se stvari ne odvijaju kako je Dragoslav planirao i tu počinje nastavak, odnosno prva epizoda “Rođendan”.

Vrata stana porodice i dalje će biti stalno otvorena i kroz njih će ulaziti komšije, prijatelji, prevaranti, udvarači…

Fotogaleriju pogledajte OVDE.

Milica pametnica koju glumi Sofija Jović u seriji je postala majka, a njenu ćerku igra malena Teodora Jelisavčić. Milica je vremenom postala jedna od sporednih likova, ali se ekipi glavnih glumaca pridružila Anica Dobra za koju je napisan novi lik.

“U našim odnosima ništa se nije promenilo, kao da smo imali pauzu od dvanaest dana. Međutim, zbog svega što se oko nas desilo, kao i zbog brojnih novina, pre svega novih likova, serijal će biti uzbudljiviji i bolji u svakom pogledu”, kaže Vesna Trivalić u kostimu Cakane, sa prepoznatljivom repom na vrh glave, koja je posebno zbog ove uloge u Srbiju doputovala iz Dubaija, prenosi “B92”.

Šaleći se sa ostalim kolegama, koji su sa novinarima razgovarali u pauzi snimanja, na setu nekoliko metara ispod zemlje, Trivalić otkriva da se duže vreme nije bavila glumom, pa se pribojavala kako će dočarati ulogu Cakane dvadeset godina kasnije.

“Ma, gluma je kao vožnja bicikla, ne zaboravlja se”, dobacio je uz osmeh Bogdan Diklić, a sa njim je saglasna i više ne tako mala Sofija Jović.

“Htela sam ponovo da vidim sve te ljude. Imala sam veliku tremu, jer u redu je da se kao devojčica – amaterka pojavite u takvoj seriji, a sasvim drugačije da se vratite među glučake veličine kao odrasla osobe bez većeg glumačkog iskustva”, kaže Sofija.

Bojana Maljević u ime producentske kompanije “Monte Royal” dodaje da će se kroz planiranih 16 epizoda prošetati niz novih junaka, među kojima su glumci Gordan Kičić, Branimir Brstina, Seka Sablić, Milica Mihajlović…

“Biće opet i plava Ana… ipak je prošlo 18 godina. Malo je i porasla”, napisala je Bojana na Twitteru, a na Facebooku je okačena cela galerija sa snimanja.

Otvorena vrata 2

(MONDO)

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Seks sa njom košta 80.000 evra!

Raskinuli Indy i Bojan Bjelić: Pevačica tuguje u samoći!