in

Raskinuli Indy i Bojan Bjelić: Pevačica tuguje u samoći!

Otkako su pre dva meseca obelodanili da su u vezi, Bojan Bjelić i Indira Indy Aradinović, nisu imali mira od medija. Dok su neki mislili da je po sredi samo marketinški trik, njih dvoje su živeli svoju bajku i voleli se. Izgledalo je da će njihova ljubavna idila dugo trajati, sve dok Indy pre dve nedelje nije postavila status na svoj Fejsbuk profil, u kojem je otkrila da je povređena i izneverena. Kako svet.rs ekskluzivno saznaje, ljubavna priča Bojana i Indy pre tri dana je doživela krah. Njih dvoje više nisu zajedno, iako podjednako oboje pate. A da je pevačici raskid teško pao, govori i činjenica da se potpuno osamila, promenila broj telefona, svoj Fejsbuk nalog prepustila drugarici i tuguje.

Nažalost nismo uspeli da stupimo u kontakt sa njom, dok nam je Bojan kratko prokomentrarisao: “Istina je, nismo više zajedno. Otkako smo priznali da smo u vezi, pritisak je bio neizdržljiv, pa su ubrzo krenuli prvi problemi i svađe. U poslednje dve nedelje je postalo neizdržljivo i rešili smo da prekinemo”.

Na pitanje šta je razlog Indynog statusa od pre dve nedelje, Bojan nije želeo da komentariše, rekavši da nije bilo ružnih reči, da su i dalje u kontaktu i da će ostati u dobrim odnosima.

Tekst: Gordana Vasiljević
Izvor: svet.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Šta on radi posle seksa

Kad hoćeš da budeš riba, trpi!