in

Loš u krevetu, još gori u vezi

Znate li šta ponašanje u spavaćoj sobi može sve da vam kaže o jednom muškarcu? Otkrijte kakav mu je karakter zavisno o tome kako se ponaša za vreme seksa

Ponekad je teško proniknuti u to šta neki muškarac zapravo misli o jednoj određenoj ženi i šta zapravo želi od nje. Psiholozi tvrde da način na koji se ponaša za vreme seksa mnogo govori o tome šta se zbiva u njegovoj glavi i kakva je zapravo osoba. Jedno je sigurno, ako muškarac ne ume da bude nežan u krevetu, onda garantovano neće biti niti van njega.

 

Brz i pomalo grub seks

Žene nisu naivne, one znaju da im se muškarci prilagođavaju za vreme seksa. Po pravilu oni uspore stvari kako bi se što više posvetili partnerkinom zadovoljstvu, iako bi mnogi od njih najradije samo ušli unutra, izašli van, ponovili tako nekoliko puta dok sve ne bude gotovo.

Ako ste u vezi sa muškarcem koji praktikuje grublji ili “brz ko zeka” seks – odnosno seks tokom kojeg imate osećaj kao da su vam se svi organi u telu ispremeštali ili vam glava lupa o zaglavlje kreveta sto puta u minuti – znajte da nije reč o obazrivom (ili veoma iskusnom) muškarcu. Kad on nešto želi, on to želi i uzme, i uopšte ga ne zanimaju potrebe i želje drugih.

Biti dobar partner, dečko ili suprug znači usklađivanje sopstvenih želja s partnerkinim. Ako on brine samo o svojim potrebama, budite sigurni da će se tako ponašati i izvan spavaće sobe – možda ne odmah na početku veze, ali kasnije će definitivno pokazati svoje pravo lice!

 

 

Ne prihvata da “ne” znači “ne!”

Nije važno jeste li oboje goli i ljubite se u njegovom krevetu. To automatski ne podrazumeva da ćete pristati i na seks. Ako on stalno navaljuje, čak i ako ste mu nekoliko puta rekli da ne želite seks – rešite se tog tipa.

Muškarcu koji ne može da kontroliše svoj seksualni nagon ne može se verovati. Sudeći po psiholozima, takvi muškarci su skloni varanju, a osim toga, oni svoje želje i potrebe stavljaju ispred vaših želja i prijatnosti.

Ne znači ne! I on to mora da poštuje – odmah!

 

 

Predigra = nula

On ili nema pojma šta radi ili je sebičan. Mnogim ženama neophodna je predigra da bi se uopšte zainteresovale za penetraciju. Ako on to ne praktikuje, znači da ili nema pojma da seks može biti neprijatan (čak i bolan) za ženu pre nego što se “zagreje” ili je pak naprosto sebičan i nema strpljenja za predigru.

Kako god bilo – ne želite da budete u vezi s takvim muškarcem. Ako on nema pojma o osnovnoj i dobro poznatoj činjenici o ženama i seksu, a zamislite samo šta sve još ne zna.

A ako je toliko sebičan, do te mere da mu nije stalo uživate li vi u seksu, to će biti vidljivo i u drugim oblastima života i vaše veze. Zanemarivaće vas u društvu, zaboraviće da donese piće i za vas, i uopšte neće razmišljati o tome kako njegova devojka uživa u iskustvu i da li uopšte uživa.

 
Gura vašu glavu dole

Žene vole muškarce koji koriste reči, a to se odnosi i na seks. Nikada nije u redu da vam nasilno gura glavu dole prema njegovom, znate već, kako biste mu pružili oralni seks.

U takvim situacijama žena oseća velik pritisak i to je naprosto ponašanje bez ikakvog poštovanja ili ljubavi prema vama, a to će se ispoljiti i u drugim aspektima vaše veze. Pravi muškarac će vas zamoliti za tu “uslugu”, ako mu je već sami ne pružate. Ali nikada, nikada ne bi smeo da gura vašu glavu dole.

Izvor: Zena.hr , Telegraf.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Raskinuli Indy i Bojan Bjelić: Pevačica tuguje u samoći!

HBO otkupio “Ustaničku ulicu”