in

Podelili estradu: Goga i Adil zakazali svadbu istog dana!

Srpska estrada biće u ozbiljnom problemu 12. maja, jer će morati da odluči na čiju svadbu će tog dana otići, pošto će se tog datuma na večnu ljubav zakleti Goga Sekulić svom vereniku, ali i Adil Maksutović dugogodišnjoj devojci Ani, ćerki Džeja Ramadanovskog!

I dok je sve ukazivalo na to da će Džej Ramadanovski biti u najvećem problemu jer će, naravno, morati da prisustvuje venčanju svoje naslednice i tako možda izostane sa venčanja svog prijatelja Igora Ramovića, koji se ženi Gogom Sekulić, pevačica nas je demantovala, otkrivši da će legendarni pevač doći i kod nje.

“Doći će Džej malo i kod mene. On je prijatelj mog verenika, ali naravno da će otići kod svoje Ane. Mi smo prvi zakazali termin, Adil je hteo u avgustu ili septembru da pravi svadbu, ali eto, predomislio se. I stvarno, ja nisam mogla da pomeram svoje venčanje”, kaže Goga i dodaje da nije zvala mnogo svojih kolega, te da verovatno estrada neće morati previše da razmišlja kod koga će na slavlje.

“Nisam zvala celu estradu, samo ljude sa kojima se družim. Doći će mi petnaestak kolega i to je to, ne znam da li se Adil druži sa tim istim ljudima. Slavimo u “Hajatu”, pevaće mi Petar Mitić i Aleksandra Bursać. Polako se pripremamo za taj dan. A što se tiče medenog meseca, ići ćemo negde u toplije krajeve”, ispričala nam je Goga, na čijoj će svadbi sigurno biti jedna velika zvezda – Svetlana Ražnatović, koja će joj kumovati. Ostali estradnjaci moraće da donesu odluku i da na veliki pravoslavni praznik Svetog Vasilija Ostroškog odluče da li će kod Goge Sekulić ili kod Adila Maksutovića. Odluka će biti teška.

I dok Sekulićeva tvrdi da će joj kolega i prijatelj Džej doći na svadbu, Ramadanovski kaže da će poslati svog brata blizanca, a otkriva i da će Goga doći kod njegove ćerke Ane i Adila jer će oni slaviti tri dana!

“Tri dana slavimo, tako da će Goga doći kod nas. Ne verujem da ću ići kod Goge, pa moram goste da dočekujem, ali možda na kvarnjaka malo odem. Ma poslaću mog brata blizaca, ima nas trojica”, šalio se Džej, koji tvrdi da Adil i njegova ćerka još nisu odlučili gde će praviti svadbu, ali datum je zagarantovan.

Izvor: Alo!

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Raskinuli Indy i Bojan Bjelić: Pevačica tuguje u samoći!

HBO otkupio “Ustaničku ulicu”