in

HBO otkupio “Ustaničku ulicu”

Politički triler “Ustanička ulica” zabeležio je veliki uspeh kako u domaćim bioskopima, tako i na svetskim festivalima, a sada ga je otkupio i čuveni kanal HBO.

Jedan od glavnih protagonista ovog ostvarenja i producent Gordan Kičić kaže da je veoma srećan što je njegov producentski prvenac doživeo ovakav uspeh.

“Kao prvo, ovo za film znači da će ga pogledati veliki broj ljudi širom sveta, što je uostalom i ideja kada snimate bilo koji film. Drugo, veliki je uspeh prodati film HBO-u jer ne znam za informaciju da je neki naš film skorije prodat ovom kanalu. Ovo je lep uspeh, podstrek za dalje i mi smo pravi ambasadori naše zemlje jer će taj proizvod nastao u Srbiji videti više miliona ljudi”, kaže Kičić, a prenosi “Blic”.

Još uvek nije poznato kada će film biti prikazan na globalno popularnoj televiziji.

U “Ustaničkoj ulici” Gordan Kičić igra zamenika tužioca za ratne zločine, zaduženog za slučaj srpske paravojne formacije “Prva pionirska”, kojoj se posle delovanja na ratištima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, na Kosovu gubi svaki trag.

Kičićev lik pronalazi jednog skrivenog pripadnika “Prve pionirske”, koga igra Uliks Fehmiu, ali tokom istrage postaje nepoverljiv prema svom šefu, tužiocu Specijalnog suda za ratne zločine, koga igra Rade Šerbedžija.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ana Sević pokazala bujne grudi

Smrdljiva osveta Čarlija Šina