in

Misica Jovana Nikolić u rijalitiju

Aktuelna druga pratilja „Mis Srbije“ ulazi na farmu, pokušaće svojom lepotom da „pridobije“ gledaoce i da osvoji vrednu nagradu od 50.000 evra. Možda joj se pridruži i sestra bliznakinja

LEPOTA ĆE POKORITI “FARMU”! Jedna od učesnica predstojećeg rijalitija “Farma” biće i misica Jovana Nikolić. Ova atraktivna Nišlijka pokušaće svojom lepotom i zanosnom linijom da podigne gledanost ovog šou-programa, koji će početi sa emitovanjem 19. marta na TV “Pink.

Da podsetimo, Jovana je učestvovala na finalnom takmičenju izbora za mis Srbije, gde je na kraju zauzela treće mesto, osvojivši titulu druge pratilje. Ima 25 godina, student je Visoke škole strukovnih studija, govori engleski jezik, a ima sestru bliznakinju Branislavu, pa će biti posebno zanimljivo ako joj se i ona u nekom trenutku pridruži u rijalitiju.

Jovana je ljubitelj tanga, koji igra u slobodno vreme. Osim čuvenog argentiskog plesa, njeni hobiji su i planinarenje, brzo hodanje, jahanje, kao i pecanje. Želela bi da otvori svoj vrtić, u kome će posebno razvijati sklonost dece ka plesu, a volela bi da se posveti i radu sa decom sa posebnim potrebama.

Osim misice, na “Farmi” će se naći još 21 učesnik različitih zanimanja, od glumica, pop i folk pevača, zabavljača, pa do starleta. Inače, takmičare će na imanju u Lisoviću pratiti desetine kamera, a svakog dana će se nakon 20 sati prikazivati pregledi dešavanja u rijalitiju TV “Pink”.

Izbacivanja su na programu svake nedelje, izbor sluga ponedeljkom, žurke petkom, a nominacije za izbacivanje subotom.

Pobednik “Farme” osvojiće nagradu od 50.000 evra.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

HBO otkupio „Ustaničku ulicu“

Anđelina opet u Sarajevu