in

Savršeni dani za seks su petak i subota!

Studija britanskog lanca seksualnih igračaka „LoveHoney“ objavila je nedavno studiju koja otkriva kada i kakav seks najviše volimo

Istraživanje je pokazalo da početak nedelje definitivno nije omiljen među parovima. Ponedeljak je loš, ali utorak je, pokazala je studija, daleko najgori dan za seks. Petak i subota su idealno vreme, a najbolji deo dana je nakon 23 časa.

Prema mišljenju većine ispitanika, savršen seks bi trebalo da traje oko 23 minuta, a najbolja je ona poza u kojoj je partnerka gore.

Što se tiče atmosfere, 66 odsto žena i 88 odsto muškaraca tvrdi da je upaljeno svetlo “prava stvar”. Tako mogu da uživaju u partnerovom telu i licu. Međutim, neke dame ipak preferiraju mrak, jer im je tako lakše da ne razmišljaju o svojim telesnim manama.

Muškarci su prema ovom istraživanju oni koji preuzimaju inicijativu (79 odsto), a polovina ispitanih žena tvrdi da nikada nisu odbile svog partnera. One koje su to učinile tvrde da je najčešći razlog umor.

Ričard Longhurst, suosnivač kompanije, zaključio je da smo s vremenom postali opušteniji i da bi rezultati istraživanja pre samo dve decenije bili potpuno drugačiji. Dodaje i da žene imaju više samopouzdanja, bolje su upoznate sa sopstvenim telom i znaju šta žele.

Izvor: index.hr

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

HBO otkupio „Ustaničku ulicu“

Anđelina opet u Sarajevu