in

Stanija: Spremna sam da muzem krave

Najatraktivnije učesnice „Farme“ Soraja i Seksi Sandra kažu da jedava čekaju da pomuzu Gospođu Ružu, kravu o kojoj će se brinuti narednih mesec dana boraveći na „Pinkovom“ imanju u selu Lisović. Ne želeći da potvrde svoje učešće u rialitiju jer im ugovor to ne dozvoljava, one ipak kažu da jedva čekaju da se oprobaju u domaćinskim poslovima.

– Ne znam da obavljam seoske poslove, odrasla sam u stanu i nisam imala čak ni dvorište. Ipak, nisam od onih nafuranih riba kojima selo smrdi. Ne očekujem parfimisani ambijent, nego prirodu i zdrav život. Rado ću raditi sve što zatreba i koji god zadatak dobijem trudiću se da ga izvršim na najbolji način. Spreman sam da učim i radoznala sam da probam i da muzem krave, ukoliko ikada abudem išla na Farmu – kazala je Stanija.

 

 

Njena najveća konkurentkinja, bar po ženskim atributima, pevačica Seksi Sandra otkrila je da jedva čeka da nauči da mesi hleb, ručno pere veš i da proba mleko koje će sam pomusti.

– Ukoliko me pozovu, biće to veliki izazov za mene. Nisam od onih koje se gnušaju na spomen štale i domaćih životinja. Zanima me kakav je osećaj kad se muze krava i kakav je ukus sveže pomuzenog mleka. Bašta, vađenje vode iz bunara, ručno pranje veša – kaže Sandra.

Bez cigareta i alkohola
Najveće promene u Lisovićima ove godine napravljene su po nalogu RRA, koja je propisala niz mera koje će morati da se poštuju na novoj „Farmi”. Od zamenika predsednika saveta Gorana Karadžića saznali smo da su oni svoje preporuke prosledili Željku Mitroviću.
– Naša preporuka „Pinku” je da u „Farmi” ne sme da bude dozvoljeno pušenje i točenje alkohola. Ne sme biti vređanja po verskoj, rasnoj i nacionalnoj osnovi. Produkcija se složila sa svim preporukama, a živi prenos će se emitovati sa pet minuta kašnjenja – kaže Karadžić. [V. Đ. Đ.]

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

HBO otkupio “Ustaničku ulicu”

Anđelina opet u Sarajevu