in

Neko se zaljubljuje i u ovo…

Ti se lepa i pametna, a on se ipak nije zaljubio u tebe? Ništa čudno. Muškarce, nekada, privlači nešto sasvim drugo.

Muškarce, pokazalo je istraživanje, privlače i osobine koje nisu tako očigledne, niti su ih oni uopšte svesni. Helen Fišer, biološki antropolog, izdvojila je nekoliko stvari na ženi koje mogu potpuno da izlude muškarca.

Držanje
Visoke potpetice ne samo da čine vaše noge fantastičnim, već dovode čitavo telo u takav položaj da je kičma pravilno izvijena i zadnjica istaknuta ka gore. Ova poza budi kod muškaraca iskonske želje i nagone, jer asocira na položaj ženski sisara pred parenje, piše “Kosmopolitan”.

Miris
Nemački istraživači su došli do zaključka da telo odaje mirise koji nam pomažu da nađemo partnera. Takođe, tokom plodnih dana, vagina luči jači miris koji stimuliše stvaranje testosterona i seksualno uzbuđenje kod muškaraca.

Osmeh
Osmeh je najbolji način da privučete pažnju muškarca koji vam se dopada. Budite sigurni da će vam odgovoriti osmehom, jer ljudi nesvesno oponašaju druge koji se smeju. Smejanje utiče na lučenje supstanci u mozgu koje čine da se osećamo odlično i on će to povezati sa vama.

Pogled
Vaš pogled će uticati na muškarca kroz fenomen koji se naziva kopulatorno zurenje. Gledajte u njega nekoliko sekundi bez skretanja pogleda. To će biti dovoljno da pokrene primitivni nagon u njegovom mozgu i natera ga da reaguje na vašu privlačnost.

Zubi
Istraživanje koje je sproveo Match.com, pokazuje da muškarci izuzetno cene lep osmeh na ženi, tj. negovane zube. Beli zubi šalju poruku da vodite računa o ishrani i imate dobre navike, žuti zubi mogu asocirati na loše zdravlje, što nesvesno odbija muškarce u potrazi za partnerkom.

Kosa
Kosa takođe može reći dosta o vašem zdravlju. Sjajna i zdrava kosa je znak mladosti i plodnosti i može podsvesno da mu budi želju da sa vama podeli svoj genetski materijal.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Težak posao…

Ne pričaj sa njim, nabodi ga!